“ANU NE SMIJEM NI DA POGLEDAM” Maja prvi put progovorila o Zvezdanu, reakcija Ćurčićeve ŠOKIRALA JAVNOST!

Maja Marinković nakon što je spavala sa Zvezdanom Slavnićem, osjetila je pokajanje koje je nije dugo potrajalo jer su vrele akcije nastavljale sa nizanjem.

Prilikom emisije “Pitanja gledalaca” otkrila je da ju je dosta sramota zbog svega jer je bila Anina drugarica, a njena reakcija iznenadila je sve.

– Koliko ti je falilo da poljubiš Zvezdana pred svima? – glasilo je pitanje.

– Nisam ja odmah ukačila koja je Zvekijeva namjera. Baš me iznenadio – odgovorila je Maja.

– Jedino je Ana znala sve – dobacila je Ana.

– Bila sam bijesna cijeli taj dan, onako sam krenula zbog posteljine da imam svoj dijalog, onda je on meni prišao i ja sam rekla ”A, šta ti misliš da sam ja plašljiva djevojka?” Poslije mi je bilo jasno kada je došao na garnituru – rekla je Maja.

– Šta si rekla Ani poslije svega? – glasilo je pitanje.

– Ja sam rekla Zvezdanu da ne smijem Anu da pogledam, međutim, bilo mi je zbog nje jako neprijatno. Međutim, znam da je Ana rekla da su stvarno prestale emocije, vodila sam se time nisam ja neko ko je narušio to – rekla je Maja.

– Mislim da su više ljudi kivni na mene, odmah sam rekla Zvezdanu da je Ana neko ko je dobro odreagovao – dodala je Maja.

– Zvezdan je slobodan čovjek, sada ćete vi svi da napadate Maju – rekla je Ana.

– Oni su kivni jer im je propao plan, da veličaju tu ljubav i onda je došla Maja Marinković.. – izjavila je Maja.

– Nelogično mi je da Ana i Zorica i sve kažu da je ovo normalno, postupak je katastrofalan, ostavio ženu zbog Anđele.. Ljubav? I sad se one smiju i one su kao dobre. – rekao je Mikica.

– Vi ste da ne kažem ja šta bre, sram vas bre bilo sve! Rećiću ja sve šta ću da kažem. Nisi dostojan ništa da ti kažem! Muka mi je od ovog foliranja. Gospodin je došao ovde, da dokaže kako mene i Zoricu nije sramota, kao mi podržavamo Maju, likujemo zbog Anđele. Ja sam sa tim čovjekom 13 godina bila. Ja sam skupila m*da da dođem ovdje. Kad ste vi ustali ovde, sprdate se sa mnom tri mjeseca. Ovdje plačem, padam u nesvijest, pijem terapiju, svi ste me ovdje isponižavali, podržavali ste ljubav, a moj brak je ovdje bio šlager i lakrdija! Vi ste likovali i na moju tugu i na moj bol i na moj rasut život, zajedno sa gospođicom! Ja sam došla ovde sa punim pravom – rekla je Ana.

– Većini ja ovde pričam, ja budala nisam! pravio si me namazanom, opasnom, go*no sam bre ovde najveće ispala i sad mi ustaje Filip Car da mi priča. Ovako se ponaša žena mangup koja neće sad da je*e majku Maji – govorila je Ana.

– Ja sam mlad! Pu je*em li ti Filipe sunce, a ti si iskusna, sa 46 godina dozvolila da se najgnusniji prljavi veš čuje? Najpametniji se, kad sam ti ovo rekao mani se nje, nađi neku treću osobu. Ništa ti se ne bi desilo da si ovo što si uradio jutros na početku kad je došla – rekao je Car.

– Ja ti kažem da si glup! – rekla je Ana.

Kurir.rs