ASTROLOZI JEDNOGLASNI – 8. AVGUST JE NAJSRETNIJI DAN U 2023. GODINI! Ključan za LJUBAV, jedno ne smijete da propustite!
Astrolozi kažu da je današnji datum najsretniji dan u 2023. godini.

Danas je 8. avgust, a prema brojnim astrolozima, ovo je dan koji se smatra najsretnijim u 2023. godini. Ključne su dvije osmice, koje po horoskopu simboliziraju dvostruku sreću. Broj osam ima veliki značaj u kineskoj kulturi, jer “odražava moć, obilje i uspjeh” i također čini znak beskonačnosti.

“Savršena simetrija omogućava savršenu ravnotežu. Današnja 8.8 vibracija šalje poruku obnove i podstiče vas da napravite hrabar korak, prvo na svom životnom putu. Ako zadržite ispravan stav u ovom trenutku, postoji potencijal za veliki uspjeh u svemu što uradite”, rekla je ona. astrolog Ejmi Zerner, napominjući da biste se danas trebali osećati kao da ste na vrhu svijeta. Razlog tome je što Sunce, koje upravlja našom energijom i fokusom, “pleše” sa Jupiterom, planetom sreće.

“Trebalo bi da iskoristite svoje dobro raspoloženje, entuzijazam i samopouzdanje kako biste maksimalno iskoristili sreću koja je povezana sa ovim danom. Uradite nešto važno jer trenutno imate veliku sreću “, rekao je astrolog Kyle Thomas. Osmi avgust je poseban i po tome što Venera, planeta ljubavi, “ljubi” Jupiter.

Drugim riječima, danas je savršen dan za ulazak u novu emocionalnu vezu. Ako ste danas sreli nekoga, prepustite se svojim emocijama, jer su osećanja mnogo jača nego što mislite. Ako danas zadržite pozitivan stav, postoji potencijal za uspjeh u svemu što radite. Osim što vam sreća ide više nego inače, mogu se desiti i druge dobre stvari – zbog položaja zvijezda u ovom trenutku