LOPOV UMRO TOKOM PLJAČKE U BEOGRADU: Nesvakidašnja priča na Čukarici, policija sumnja na 1 stvar
Lopov je provalio u kuću na Čukarici, ali je preminuo dok je tražio novac i nakit.

Nesvakidašnja priča dogodila se na Čukarici u Beogradu kada je jedan lopov provalio u kući i preminuo tokom potrage za novcem i nakitom. Razbojništvo se dogodilo u nedelju, u toku noći kada je lopov razbio staklo na vratima od kuće i ušao u kuću.

Žena nije željela da otvori provalniku i ona je pozvala policiju kada je pobjegla kod komšije. Ona nije željela da mu otvori, on je razbio vrata i žena je tada zadobila posjekotinu.

Međutim, njemu je, kako se sumnja, pozlilo i ljekari Hitne pomoći su konstatovali smrt. Žena je kasnije po stanu zatekla razbacane stvari.

Tijelo je prevezeno na obdukciju po nalogu tužioca. Prema nezvaničnim informacijama, na njegovom tijelu nije bilo vidljivih povreda i sumnja se na prirodnu smrt.

Čeka se rezultat obdukcije. Lopov kod sebe nije imao dokumenta.

FB.AppEvents.logPageView(); function onButtonClick() { // Add this to a button's onclick handler FB.AppEvents.logEvent("sentFriendRequest"); }

};

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));