BEZOBRAZLUKU NEMA KRAJA! Isplivao zabranjeni snimak gdje Anđela Đuričić UCIJENJUJE produkciju, OVAKVE privilegije niko nije imao A TEK DA ČUJETE ŠTA IM JE TRAŽILA

Nedavno je nastao opšti haos kada je Zvezdan Slavnić pokušao da napravi prvoaprilsku šalu, tako što je raksinuo sa Anđelom Đuričić, potom rekao da ima dogovor sa Anom Ćurčić pre Zadruge, a onda sjeo sa Majom Marinković i rekao da će biti sa njom.

Anđela nije dobro prihvatila ovaj postupak, pa je lomila po Zadruzi, međutim, brzo se odljutila od Zvezdana, a onda napala produkciju i tražila razgovor sa njima, koji navodno čeka već mjesec dana.

Anđela je rekla da neće učestvovati više u Zadruzi, dok ne dobije razgovor uz riječi da nju najviše svi napadaju, a da ukoliko dobije razgovor da će “istrpjeti” sve što treba:

FOTO: PRINTSCREEN ZADRUGA

– Neću više da nosim bubicu, rekla sam prije, sve dok me ne izvedu na neki razgovor, ja ne vidim drugačiji način – rekla je Anđela.

– Ja mjesec dana tražim razgovor sa nekim – rekla je ona.

– Dobro, ali ne možeš da tražiš razgovor u jedan ujutru. – rekao je Zvezdan.

– Ne, ne, radi se o tome da razgovor tražim već mjesec dana, više neću učestvovati u emisijama, to sam rekla, ništa me ne zanima sve dok ne dobijem razgovor sa nekim, prosto me ne zanima. Ja došla ovdje da se iscrpljujem i psihički i fizički nisam, na ratište došla nisam, osjećam se kao da sam na ratištu. Kad dobijem razgovor istrpiću šta treba – rekla je Anđela između ostalog.

Kurir.rs