SLAVNIĆ UPUTIO JAVNO IZVINJENJE ANĐELI! Zvezdan shvatio da je debelo pogriješio, a onda spomenuo i bivšu ženu – MUK U KUĆI

Zadrugar Zvezdan Slavnić, koji je rijalitiju prevario bivšu nevjenčanu suprugu Anu Ćurčić sa Anđelom Đuričić, odlučio je da se našali na račun svoje 24 godine mlađe djevojke, ali ni slutio nije da će doći do žestokog karambola.

On je naime, s obzirom na to da je prvi april “Dan šale”, izrekao da raskida sa Anđelom, a potom rekao da je sve u pitanju bio dogovor. Međutim, sada je shvatio da je ipak pogriješio, te je odlučio da se javno izvini mlađašnoj Crnogorki.

FOTO: PRINTSCREEN ZADRUGA

Kako su zadrugari birali najemotivnije ukućane, Zvezdan Slavnić je na prvom mjestu stavio svoju djevojku, ali je također naveo i bivšu vanbračnu suprugu:

– Naravno broj jedan, staviću Anđelu. Osoba sa kojom sam bio 13 godina , to je Ana, koja je luda od emocija. Ima vas 5,6 koje bih stavio na to mjesto. Evo javno se izvinjavam Anđeli za ono juče, jedna neslana šala od mene – rekao je Zvezdan.

Ovaj njegov potez naišao je na pozitivne reakcije kako kod ukućana, tako i u spoljnom svijetu, jer je Slavnić pokazao da ima i svoju nježniju stranu.

Kurir.rs