BIJESNA JE NA KUMU: Otkrila zašto smatra da je Kačavenda kriva što je izgubila prvo mjesto

Strasti oko završetka šeste sezone rijalitija Zadruga se ne smiruju. Fanovi Ane Ćurčić i dalje su nezadovoljni što je Aleksandra Nikolić uspjela da okupi više glasača da glasaju za nju tokom glamuroznog zatvaranja imaginarijuma u Šimanovcu po šesti put.

Mnogi razvijaju teorije i ukazuju na Anine greške koje su dovele da Ćurčićeva od omiljene zadrugarke, na čijoj strani je bio gotovo cijeli region na ulasku, vremenom sve više gubila podršku i nailazila na osuđivanje javnosti.

Zorica Marković, njena zaštitnica u najgledanijem rijalitiju, ima svoju teoriju.
Poznata pjevačica krivi Milenu Kačavendu, a to je otkrila u razgovoru sa Dušicom Jakovljević.

– Ti si ljuta na Milenu? – pitala je Dušica.

oto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Da, jako sam ljuta na Milenu. To će tek objasniti na tenane, dok prikupim i sakupim informacije da bduem konkretna i jasna. Ako je to tačno, mislim da jeste, ona je jako loše odradiala neke stvari. Mislim d aje ajko oštetila Anu – smatra Zorica.

– Misliš d aje urušila njen imidž i dovela Anino učešće u pitanje? – pitala je Dušica

– Apsolutno. Nije meni za džabe postavljeno pitanje. Ja sam msilila, ljudi drugačije gledaju i shvataju, međutim… – rekla je Zorica.

Srbija Danas / Saša Džambić

– Znači biće uzbudljivo u Narod pita – pitala je Dušica.

– Apsolutno. Ne da će biti uzbudljivo, nego će goreti – slošila se Zorica.

Drugi koji su na strani kume nacionale, smatraju da Kačavenda definitivno nije kriva. Kako će se situacija dalje razvijati, ostaje nam da vidimo,.