‘UVJERILA SE PAR PUTA DA JOJ JE KRAJ UTAKMICE KAD SE POJAVIM!’ Ana Jovanović otkrila šta se desilo s Bilalom u superfinalnoj noći, pa brutalno odgovorila na Miličine PROZIVKE!

Pred sam kraj “Zadruge 6” saznalo se za zbližavanje Ane Jovanović i Bilala Brajlovića. Kad je odloženu prvo superfinalno veče zbog loših vremenskih slova desio se iznenadni poljubac između njih dvoje, zbog kojeg je Milica Veselinović završila u suzama i na sva usta pljuvala Anu.

Ekipa portala pink.rs pozvala je Anu kako bi im otkrila šta se dešava između nje i Bilala poslije velikog superfinala i da li je tokom uzbudljive noći srela Milicu i možda imala priliku da u lice čuje sve ono što je pričala o njoj tokom boravka u Bijeloj kući.

FOTO: E-STOCK, PIXABAY.COM, PINK.RS/ČASLAV VUKOJIČIĆ

Videla sam ga nakon finala, čestitala mu naravno, pozdravili se i to je to. Nismo više u dobrim odnosima i mislim da se više nećemo ni čuti – govorila je Ana, a onda žestoko odgovorila na Miličine prozivke.

Što se Milice tiče nismo imale priliku da se sretnemo, pa onda da vidim i čujem koliko je jaka na jeziku. Mene ta devojka ne zanima, ali bih jako volela da mi ponovi sve ono što je Bilalu pricala o meni. Uverila se ona već par puta da joj je kraj utakmice kad se ja samo pojavim (smeh) – zaključila je Jovanovićeva za Pink.rs.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN