“VARAO SAM JE I IZDAO!” Filip Car iskreno o vezi sa Aleksandrom: I ona je GRIJEŠILA, NAJGORI SMO! Evo šta se dešava s njima!

Filip Car zauzeo je četvrto mjesto u superfinalu “Zadruge 6”, dok je njegova vjerenica, Aleksandra Nikolić, publika postavila na tron i proglasila je pobjednicom šeste sezone rijalitija.

FOTO: PETAR ALEKSIĆ

Međutim, Car i Aleks su naišli na probleme čim su napustili Bijelu kuću, o čemu je Nikolićeva prva pričala za medije.

Sad se oglasio i Filip i odlučio da progovori o čuvenom snimku iz izolacije između Aleks i Zvezdana Slavnića, reakcijama njegove porodice, ali i odbrusi svima koji, kako on kaže, pokušavaju da im naruše vezu.

– Napokon sam malo spavao. Porodica mi uvek zameri iste stvari, to su svađe, psovke i sve što je neprimereno. Ova sezona je bila toliko čudna i po ljudima i po energiji, vidim da i napolju nije baš normalnije. Pokušavaju na sve načine novinari, a i ljudi po društvenim mrežama, pogotovo hejteri, toliko ostrašćeno pljuju po Aleksandri, baš se trude da nas rastave, a to mi je zanimljivo. Trulo bi mi bilo da nas svi hvale, drago mi je da smo ona i ja najgori, najveći trn u oku pored svih divnih ljudi. Naravno da zameram što su se neke stvari desile, kad volim da tražim dlaku u jajetu – govorio je FIlip, pa dodao:

FOTO: PETAR ALEKSIĆ

– Aleksandra je imala grešaka i grešaka u životu, kao svako mlado biće, ali ima pravo na promenu i vidi se na njoj da je zrelija i pametnija. Ona je pokazala prema meni ljubav i poštovanje. Ona i ja dobro znamo koliko smo bili provocirani od strane ukućana i šta je prolazila zbog mojih avantura. Tako da ću, nažalost mnogih, iako mi nešto nije rekla u potpunosti, ja video ili sanzao, oprostiti joj. To je devojka koja je u tim trenutcima bila varana i izdana od strane mene, a opet nije prešla granicu. Smešno mi je da je pravdam javnosti. Imam osećaj da i narod i sedma sila i svi, osim naše podrške žele da sruše naš odnos.

FOTO: PETAR ALEKSIĆ

Filip nije htio da priča o komentarima koje je imao Dejan Dragojević na njihovu vezu i rekaciju na vjeridbu koju je imao u studiju.

– Kad saberem sve, zadovoljan sam. Naša ljubav, na žalost mnogih ići će samo napred, a ne nazad. Stavovi su nam isti kao i tamo, kako po pitanju nas, tako i po pitanju drugih – zaključio je Car.

Kurir.rs/ Pink