BIO SA LJUBAVNICOM U TRENUTKU KADA JE KRENUO DA SE PREVIJA OD BOLOVA:

Devedesetih godina na jugu Srbije dogodio se vjerovatno najbizarniji zločin ikad počinjen u Srbiji kada je muškarac, usred odnosa sa ljubavnicom u njenoj kući, iznenada počeo da se previja od bolova i gubi svijest! Žena je, uprkos mogućim posljedicama po svoj brak, odlučila da pozove Hitnu pomoć. Muškarac je, prije nego što je u bolnici izdahnuo, jedino uspio da izgovori da ga užasno boli stomak.

Odlučeno je da se obavi obdukcija. Spoljašnjim pregledom tijela obducenti nisu ustanovili ništa sumnjivo, ali su naknadno uvidjeli da su čovjeku iskidani svi unutrašnji organi. Potom su u donjem dijelu stomaka pronašli projektil!

Uslijedila je opšta nevjerica, jer kod preminulog nije bilo ulazne rane. Postavilo se pitanje – odakle je metak ušao u njegovo tijelo (?!)
Šokiran ovim otkrićem, obducent je pozvao kolege u pomoć. Tijelo je još jednom detaljno pregledano i stariji obducent je otkrio malu ranicu na analnom otvoru žrtve!

Hitac uletio kroz prozor!

Utvrđeno je da je smrtonosno zrno upravo kroz taj dio tijela uletilo u stomak nesretnog ljubavnika. Počela je istraga. Prva osumnjičena za ubistvo bila je ljubavnica koja je rekla da nema nikakve veze sa tim.

Drugi na udaru našao se njen muž, ali čovjek, koji nije ni pretpostavio da ga supruga vara, imao je jak alibi – bio je na poslu u trenutku zločina.

Na ženinim rukama nije bilo ostataka barutnih čestica, a i policajci su došli do zaključka da ga nikad ne bi ubila u svojoj kući, čak i da je bilo problema između njih dvoje. Najintrigantnije od svega je bilo što, poslije detaljnog pregleda sobe, nije uočen niti jedan trag koji bi ukazivao da je u njoj pucano.

Pozvani su najveći stručnjaci iz domena forenzike iz Beograda. Krenuli su da istražuju centimetar po centimetar prostora i upornost je dala rezultat. Kako je postojala pretpostavka da je metak uletio kroz prozor, pošto je u vrijeme odnosa dvoje ljubavnika on bio otvoren, uskoro je uočeno da su na zavjesi, koja je bila inače mrežasta, pokidana dva okca.

Sad se policija našla na velikom zadatku – kako i gdje naći osobu koja je taj metak ispalila (?!) Ispostavilo se da je život pokojnog bio bez mrlje, ako se izuzme izlet sa udatom ženom u čijoj kući je skončao, i da niko nije imao razloga da ga ubije.

Počela su ispitivanja mještana sela da li je neko tog dana pucao, ali svaki pokušaj da otkriju počinioca bio je bezuspješan.

Pošto u mjestu u kom se kobnog dana desio nesretni slučaj nije bilo nikakve pucnjave, inspektori su otišli u susjedno selo gdje su čuli od jednog mještanina informaciju koja im je bila prvi trag ka rješavanju ovog misterioznog slučaja, prenosi Informer.

Rukovodeći se tim, istraga inspektore odvodi do jedne kuće gdje su zatekli domaćina, inače vojnog penzionera. Pitali su ga da li ima oružje i kad ga je koristio. On im je odgovorio da je baš tada čistio pištolj i da je prije toga ispalio metak u vazduh.

Forenzičari su uporedili metak, pronađen u tijelu pokojnog, i tako utvrdili da je ubijen iz tog oružja. Naime, projektil koji je usmrtio muškarca usred ljubavnog čina, putovao je kilometre i slobodnim padom završio u njegovom analnom otvoru!

Policija je tada ocijenila da je vjerovatnoća da neko strada na takav način ravna nuli, ali da se to ipak dogodilo. Vojni penzioner osuđen je za ubistvo iz nehata.