BRENA I SLOBA NA SVADBI OD MILION €! Ovakva fešta viđa se kod svjetskog džet-seta PARE LETE na sve strane! NAPRAVILI HAOS!

U Crnoj Gori juče je održano vjenčanje o kojem bruji region. Ko su maldenci, nepoznato je za javnost, kao i gosti, ali se zato zna da bez muzičkih zvijezda ovo veselje nije moglo da prođe.

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Nakon što je voditelj Uroš Božić na svom Instagram storiju objavio kadrove sa ovog nesvakidašnjeg vjenčanja na obali mora, a kako je otkrio budžet je bio milion evra. Ovakve scene nisu česte na ovim prostorima, viđaju se samo na glamuroznim događajima svjetskog džet-seta.

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Veseli svatovi, bijesni automobili, zakrčene ulice, stolovi i bina uz samo more… Pare lete na sve strane, niko ne štedi, a tu su i Sloba Radanović i Lepa Brena koji su svojom pjesmom podigli atmosferu na najviši nivo.

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Svatovi su pali u trans kada je Sloba zapjevao svojim glasom, ali atmosfera je još više uzavrela kada se na binu pojavila Lepa Brena.

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Domaćini zaista nisu štedjeli novac, pa je za goste odabrano skupo piće, a na meniju su se našli između ostalog, sasvim logično, našli i polodovi mora, a bio je i vatromet koji je obasjao cijelu obalu.

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Ovakvo veselje, mnogi su sigurni, neće se skoro ponoviti, piše Blic.