NAKON IZLASKA IZ RIJALITIJA MAJA MARINKOVIĆ SE NE ODVAJA OD NJEGA! Isplivao snimak iz skupocijenog automobila, BLISTA OD SREĆE!

Maja Marinković pre samo dva dana napustila je rijaliti i to sa osmijehom na licu. Bivša zadrugarka priznala je da je pobijedila samu sebe i da joj je ovo jedna od najboljih sezona.

– Ovo je sasvim okej, ali moglo je i to malo bolje. Ja sam nadmašila samu sebe, to je moja najveća pobeda. Ako ne računam Zadrugu 2, ovo je moj najveći uspeh – rekla je Maja o svom učešću.

Poznata po “haosu za dva minuta” i turbulentnom ljubavnom životu uvijek intrigira javnost i mnogi prate svaki njen korak.

FOTO: PETAR ALEKSIĆ

Marinkovićeva se nije mnogo oglašavala od kad je napustila imanje, ali svaki put kada je uhvaćena u javnosti bilo je to sa njenim ocem Takijem Marinkovićem, iako je većina očekivala drugačije.

FOTO: PRINTSCREEN

I ovoga puta, Taki i Maja uživaju zajedno, što je Marinković i podijelio na svom Instagram storiju, a više je nego jasno da su otac i kćerka nerazdvojni.

Podsjećanja radi, Taki je bio Majina najveća podrška dok je boravila u Zadruzi, a za svoju mezimicu priredio je pregršt iznenađenja i poklona koji su je čekali kada je napustila imanje.