POBACALA SVE STVARI: Ana Ćurčić završila u suzama u svom domu nakon dramatične situacije, HAOS!

Nakon velikog superfinala Zadruge 6, Ana Ćurčić osvojila je 2. mjesto, dok je njena ljuta rivalka Aleksandra Nikolić dobila najveći broj glasova i odnela pobjedu. Nakon finala Ana je otišla kući sa porodicom i podrškom, a kako Republika piše, nakon ulaska u kuću, sve se promijenilo.

Izvor za Republiku priča da Ana nije mogla dugo da dođe sebi od šoka, a onda su na red došla i pisma Zvezdana Slavnića iz zatvora.

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

– Ana je bila sve vreme šokirana što nije pobedila, smatarla je da će pobediti, nadala se, što je i sama rekla. Od šoka je otišla sa porodicom kući, a kada je ušla u sigurno mesto, isplakala se, jer se odmah čula sa ćerkom, koja je otišla iz Srbije. Ana nije prestajala da grli sina Luku, majku, svi su bili na okupu – započinje izvor za Republiku i nastavlja:

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

– Kad je videla Zvezdanova pisma, ona je to samo onako bacila, sklonila, nije želela da joj to bude fokus, jer je imala štošta da priča sa svojom porodicom. Ostali su budni dugo, jer ih nije videla mesecima, a svašta se izdešavalo, što je želela da im objasni.