BRUKA! Ana moli Zvezdana za oproštaj, hvata se za gušu i preklinje – ANĐELA ODMAH SKOČILA NA NJU

Emisija “Gledanje snimaka” je bila vrlo provokativna. Darko Tanasijević je zauzeo svoje mesto za crnim stolom. Na prvom snimku koji je pušten prikazana je rasprava Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića o Ani Ćurčić. Anđela je osuđivala Anu, dok ju je Zvezdan branio.

 Za ovaj klip koji gledam želim da se zahvalim Zvezdanu i da mu se izvinim. Ona je jučer ovdje stala i rekla da se sve podrazumijeva, juče priča da sam doba majka, dobra supruga, a na osnovu ovoga, ona je dovela sve moje u pitanje. Meni će se prepisivati ono što sam ja radila na početku, a ona je više puta rekla da ona misli da sam ja majka koja bije dijete, da sam ja šizofreničarka. Ona ima pravo da misli šta želi, ja moram da dodam da ja ne želim da se upuštam u bilo kakvu polemiku. Zvezdan je svoj grijeh počinio u Švicarskoj a ja da sam saučesnik, ja ne bih mogla da ga posjetim. Ja jesam čuvala svoju porodicu, a da li sam ja bila za to, on može da kaže da li sam ja za to bila. Da li sam ja bila iko koga je Zvezdan poslušao za te stvari. Ona sve vrijeme govori kako ona mene boli, a narod naplju vidi ko koda spominje, dok me osuđuje za sve. Ovde me Zvezdan nije iznandio, jer to je on, to je pravi Zvezdan – rekla je Ana.

– To je i dalje moje mišljenje na osnovu onoga što su oni pričali, to je tema klipa, a opet to je moje mišljenje,a Marija je nju optužila za te stvari, ja nisam, ja sam rekla da je to moje mišljenje. Za mene i dalje nije moralno da ona njega čeka dok on to radi – rekla je Anđela.

– Hipotetički da Zvezdan to radi i tebi? – upitao je Darko.

– Ako se desi, ali ne verujem jer on ima druge planove. Meni je Zvezdan objasno da postoje kodeksi, a razgovor sa Mićom mi je pomoga – govorila je Anđela.

– Ti sada kanališ njega – rekla je Ana.

– Nemojte da me prekidate. Svi smo vidjeli poentu klipa a svi znamo šta je ona tvrdila o mom dečku. Ona je nama dobacila da smo mi bračni par – rekla je Anđela.

– Ja moram da kažem da razumijem Anđelu, njoj je sve ovo novo, ali se nadam da će me slušati i da će mi vjerovati, jer ja moram i sebe i nju da zaštitim – rekao je Zvezdan.