ČAK JOJ I LEPI MIĆA OKRENUO LEĐA! Anđela zbog najnovijeg skandala na stubu srama: “KRIVA JE ZA SVE”

Nakon komenrara da li je Ana Ćurčić saučesnik Zvezdan Slavnića i da je Anđela Đuričić rekla da je nemoralna, Lepi Mića je ustao da prokometarše.

– Znali smo mi da će se Zveezdan i Ana braniti. Meni je bolesno ako neko misli da je Ana saučesnik, za mene je to glupost, ja sam zabrano Anđeli te riječi i stvari. Ovdje je Zvezdan rekao Ani da je ona znala šta on radi. Za mene je bolest ko god da je to pomislio a ne rekao za Anu – komentariosa je Lepi Mića.

– Taj dan je bila opšta pometnja o reči saučesnik. Zvezdan je lijepo rekao maloćas, ovdje ta se priča ugrtožava se nečiji život. Marija iznijela neke stvari, a Anžela ih je iskoristila protiv nje – dodao je Miljan.

– Ovde je Anđela kriva za sve – vikao je Mića.

– Ovde je bio konflikt Marije sa Anom, šta ima ona da se miješa u te stvari i da komentariše iste – vikao je Miljan.

– Ja Ani ne želim zlo, ali samo ne bih da je gledam ovako. Ona je za mene rekla da sam luđi od mnogih. Ona zna da sam ja bio nenormalan ja rekao sam joj deset puta da sam sada luđi od momka koji kojeg je poznavala. Ona je bila moje sidro, ali to se poremijenilo. Ja sam ustao i rekao da mi se probudila emocija, a to je dokaz da nisam rijaltii igrač – govorio je Zvezdan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.