BRUTALNA PORUKA ZA SINA ZVEZDANA OD MOKE I SLAVICE: Evo šta su mu poručili nakon što je prevario Anđelu, KAZNIT ĆE SINA

Nakon što je prevario Anđelu Đuričić, kontrovezni učesnik rijalitija “Zadruga”, Zvezdan Slavnić, otišao je korak dalje, te su u jutarnjim časovima potukao sa svojom bivšom ljubavnicom.

Ovaj postupak je njegov otac, nekadašnji košarkaš Zoran Moka Slavnić, žestoko osudio i istakao da će njegov sin morati da odgovara za svoja djela.

Međutim, sinoć u toku emisije “Pitanja gledalaca”, stariji Slavnić oglasio se na društvenoj mreži Instagram i poslao brutalnu poruku svom nasljedniku, ali i riječi podrške za mladu Crnogorku.

– Večeras podržavam Anđelu, na svog sina Zvezdana sam ljut već pet dana. I ja i Slavica – istakao je Moka u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram, istakavši i da je majka promijenila mišljenja o svom nasljedniku.

Podsjetimo, Moka se juče osvrnuo i na šamar koji je Anđela dobila od Zvezdana, nakon što ga je uhvatila u prevari.

– Bez obzira što ga je ona udarila prva, žensko je i još ima razloga za to, a on je trebao da do kraja ostane muškarac i ne uzvrati djevojci. Ne opravdavam to nikako i svim srcem sam uz Anđelu u ovim trenucima, a Zvezdan, pošto je muško i uradio je to što je uradio, mora da odgovara za svoje postupke – bio je iskren Moka.

Kurir.rs/Blic