OVO VIŠE NIJE ISTA ŽENA, KAKVA PROMJENA ANE KORAĆ: Objavila sliku I SVI SU ZINULI OD ŠOKA, komentari ne prestaju

OVO VIŠE NIJE ISTA ŽENA, KAKVA PROMJENA ANE KORAĆ: Objavila sliku I SVI SU ZINULI OD ŠOKA, komentari ne prestaju

Starleta i bivša učesnica rijalitija Zadruga, Ana Korać nedavno se porodila i dobila sina, a svojim objavama na mrežama ne prestaje da privlači pažnju.

Naime, Ana je sada otputovala u Italiju i objavila slike sa luksuzne jahte kako se vozi morem.

Starleta je svojom pojavom i savršenom linijom ostavila pratioce bez daha, a mnogi su primijetili i da je Ana skroz promijenila stil oblačenja i da otkako se porodila više nema provokativnih stajlinga.

Ona je sada pozirala u crnom odijelu, na koje je zakačila Šanel broš i sve to uparila sa bijelom Šanel torbicom, a onda su uslijedili komentari:

“Ovo više nije ista žena”, “Šta joj bi, pa se zakopčala do grla”, “Otkako si poslala majka još si ljepša” “Divno izgledaš Anči”, “Da li se ova žena uopšte porodila” – bili su neki od komentara.

Podsetimo, Ana je nedavno progovorila o majčinstvu

– Odlično se osjećam, baš onako kako sam i zamišljala, srećno, blagosloveno i ispunjeno. Roditeljstvo u ženi budi najvrednija osjećanja. Moje srce, duša, kompletno biće je posvećeno sinu, koji je centar mog sveta. A bebac je predobar, mio, sladak i malen. Upoznajemo se polako, obožavamo i slušamo, i ja njega i on mene – rekla je Ana za domaće medije.