CECA SE PRIČESTILA SA MALIM ŽELJKOM: Pjevačica u Hramu Svetog Save dočekala Uskrs, ali nije jedina!

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović se na Uskrs pričestila u društvu članova porodice. Među kojima je bio i mali Željko, koji se zajedno sa njom i pričestio.

Ceca je došla u pratnji sestre Lidije i unka Željka.

Među prisutnima su bili i Viki Miljković, Jovana Tipšin…

Inače, brojne planetarno poznate ličnosti najradosniji praznik Uskrs slave po Julijanskom kalendaru. Dok su neki vjeru preuzeli od predaka, drugi su je promenili zbog ljubavi i partnera.

Brojne planetarno poznate ličnosti najradosniji praznik Uskrs slave po Julijanskom kalendaru. Dok su neki vjeru preuzeli od predaka, drugi su je promijenili zbog ljubavi i partnera. Kristijan je čvrsto rešio da mu i djeca znaju srpski jezik, pa se tako u njihovom domu često mogu čuti srpske uspavanke, i praktikuju se svi pravoslavni običaji.

Jedna od najpoznatijih američkih glumica, koja se proslavila u TV seriji “Prijatelji”, pravoslavlje je nasljedila od oca, koji je rođen kao Janis Anastasakis na grčkom ostrvu Krit. Dženifer je davala dobrotvorne priloge za crkvu pod okriljem Vaseljenske patrijaršije.

Najpoznatiji supermodel na svetu Naomi Kembl, rođena je u Engleskoj, a poreklo vodi sa Jamajke. I nju je ljubav navela da promijeni vjeru. Dok je dugonoga ljepotica bila u vezi sa ruskim tajkunom Vladislavom Doronjinom, postala je vernik Ruske pravoslavne crkve.

Iako rođena u Los Anđelesu, zvijezda rijaliti programa Kim Kardašijan, koja je porijeklom iz Jermenije, pravi gozbu za pravoslavni Uskrs i ona ne propusti da putem društvenih mreža čestita Uskrs. Njena porodica vuče korjene iz Jermenije, a njeni preci živjeli su na područiju današnje Turske.