ZVEZDAN ZAVRŠIO KOD MAJE U KREVETU! Zabio Anđeli nož u leđa – Đuričićeva po drugi put izigrana! (VIDEO)

Maja Marinković i Zvezdan Slavnić ovu nedelju provode u izolaciji jer ih je vođa odabrao za potrčke. Mjesecima unazad se polemisalo da među njima postoji nešto više od prijateljstva, a Maja je noćas tokom “Igre istine” priznala da je Zvezdan njen tip muškarca.

Anđela Đuričić je pobesnela kada je saznala da će se Zvezdan i Maja osamiti daleko od očiju zadrugara, jer se zabrinula da će je zadesiti ista sudbina kao kada je on bio u izolaciji sa Aleksandrom Nikolić. Podsjećamo, tada je Zvezdan pokušao da poljubi Aleksandru, ali ga je ona odbila.

Anđela je zamolila Zvezdana da prekine komunikaciju sa Majom i da ne radi ništa što bi moglo da ugrozi njihovu vezu. Međutim, Zvezdan je noćas uradio nešto što može da poljulja njihov odnos ukoliko to zadrugari saznaju i krenu da komentarišu po Bijeloj kući.

Maja je u jednom trenutku napustila izolaciju, a Zvezdan je iskoristio momenat da sjedne na njen krevet i da čačka svoja stopala.

Zalegao je na ivicu njenog kreveta iz nikom poznatog razloga s obzirom da je i njegov krevet prazan, a onda je krenuo da analizira svoje noge, a zatim je po istom tom krevetu i prošetao.

Nema sumnje da će ovo Zvezdanovo provođenje vremena na Majinoj posteljini zasmetati Anđeli.

Detaljnije pogledajte u nastavku: