Nisam sumnjala u njega, ali…

U braku smo skoro 10 godina i nikada u njegovu vjernost nisam posumnjala. Baš me šokiralo kada mi je prijateljica rekla da me vara, ali i dalje nisam vjerovala. Međutim, moja prijateljica je bila uporna u tome da mi otvori oči i da me ubijedi da me moj muž vara. Čak je rekla da zna i sa kojom djevojkom me vara i gdje se viđaju. Tada sam počela vjerovati da zaista govori istinu.

Danas mi je poslala poruku da odem u hotel na ulazu u grad. Noge su mi se bukvalno odsjekle od šoka… Ništa se nisam ni spremala, uzela sam ključeve od auta i krenula ka hotelu. Čekala sam na parkingu, čekala… vrijeme mi nikada sporije nije prolazilo, a onda je iz hotela izašao moj muž i to sa mojom sestrom.

Od šoka sam se počela tresti, srce mi je lupalo i mislila sam da ću u tom trenutku da eksplodiram, da umrem. Bili su nasmijani i veseli kao da su sami na svijetu. Ona je tek prošle godine napunila 18 godina. Ne znam šta da mislim, šta da radim, kako da se postavim u cijeloj situaciji. Iz ovoga svega moram izaći, ali kako… ako javno otkrijem to će biti neviđena sramota i za mene i za moje roditelje, na kraju posebno za moju sestru. SESTRA MI JE .

izvor: info-magazine.site