DALILIN OTAC OTKRIO DETALJE PROMJENE VJERE BIVŠEG ZETA! Evo da li se je Dejan postao Abdulkerim i gdje je primio ISLAM

Dejan Dragojević bivši rijaliti učesnik i pobednik prošle sezone “Zadruge”, nakon brojnih spekulacija priznao je da je primio islam. Nedavno je fanove na jutjub kanalu detaljno obavještavao o svom putovanju u Meku, a o ovom javnom nastupanju o promjeni vjere progovorio je i otac Dejanove bivše žene Dalile Dragojević.

Dejan Dragojević primio je islam u džamiji u mjestu blizu Zvornika – Šepak. I poslije brojnih skandala sa bivšom suprugom Dalilom Dragojević, komšije za Dejana imaju samo riječi hvale.

Ništa manje ga ne hvali i bivši tast, Dalilin otac Huso Mujić, koji nije krio zadovoljstvo što je Dejan javo priznao da je primio islam.

FOTO: INSTAGRAM

– Mnogo je bitno da se čovjek odgoji kako treba. Nije mi bilo zgodno što je otišla u rijaliti. Nisam želio nikako, ali na kraju sve je najbolje ispalo za nju – priznao je Huso Mujić.

O bivšem zetu Dejanu imao je samo riječi hvale.

– O Dejanu sve najbolje mogu reći. On je momak prva liga bio i nastavio je takav biti. Nije se javljao još. Neka je živ i zdrav. Volim ga, lijep dečko, fin, umjeren. Sad mi je još draži jer je javno objavio da je primio islam – kaže Huso.

Na pitanje da li mu je pravo ime Abdulkerim, Huso kaže da nije.

– Nagađali su svi, ali ostalo je Dejan. On ima volju neko ime sebi da da, ne znam kako će… Ime nije bitno – ističe Dalilin otac.

Iako se tokom učešća u rijalitiju “Zadruga” samo se nagađalo da je Dejan promijenio vjeru, međutim, on je nedavno stavio tačku na ta nagađanja, objavivši snimke iz Meke. Roditelji Dalile Dragojević dugo su krili od javnost da im je zet prešao u islam, jer su mislili, kako su svojevremeno izjavili za domaće medije, da će mu to umanjiti šanse za pobjedu.

Hype Tv