“VEČERAS ULAZIM U ZADRUGU!” Svi će se šokirati kada je ugledaju, BIVŠEM SUPRUGU NEĆE BITI DOBRO

Ovo je prvo njihovo suočavanje nakon razvoda!

Ivana Šašić večeras pjeva na žurki, a njen dolazak biće najveći šok za bivšeg supruga, Bojana Simića, jer se od razlaza nisu nijednom vidjeli.

– Ulazim u Zadrugu, ali kao pjevač. Dobila sam poziv, ali mislim da mi ove godine nije mesto tamo, ali kao pevaču uvek. To je moja profesija. Mislite da bi meni bolje bilo nego Ani Ćurčič? Mislim da bi meni bilo i gore. On se ne boji zatvora, a Slavnić ima limit. Bojan ne bi mogao da se kontroliše. Ja sam to isto doživljavala, sve je pitanje šta njemu igra ulogu, njemu igra ulogu da bude tema i da ostane što duže. Njegova zamisao je bila da me isprovocira i da ja uđem unutra – rekla je Ivana i dodala:

– Nemam šta ja da se spremam, ja idem da pjevam. On kaže da nije ušao preko mog imena. On je mene stvorio, ja sam niko i ništa. Ja sam mala i neostvarena, niko za mene ne zna, a za njega svi. Nemam ja emocije prema njemu, pecnuću ja njega flašom. Šalim se. Dovoljno je to što on meni preti. Rekao mi je da će biti selidbe. On to radi jer se plaši istine i zna da sam ja rekla istinu – poručila je pevačica.