DANAS SE OTVARA LAVLJA KAPIJA! Odmah provjerite šta vam to donosi, a ovako iskoristite ovaj period!
Astrološki period Lava traje od 23. jula do 22. avgusta, a u tom periodu ovaj dan je veoma poseban!

Portal Lavlje kapije 88 je otvaranje ‘galaktičke kapije’ koja isporučuje energiju visoke frekvencije u naša bića, omogućavajući nam da se ponovo rodimo u duhovnu energiju i duhovnu energiju Majke Zemlje. Ova visokofrekventna energija se može koristiti za otvaranje naših energetskih centara, inspirisanje novih ideja i podizanje svijesti.

Astrološki period Lava traje od 23. jula do 22. avgusta. Između ta dva datuma postoji jedan poseban dan – 8. avgust. Osmi je dan osmog mjeseca i obilježava otvaranje Lavlje kapije. Portal aktivira zvijezda u usponu Sirijus. Sirijus se smatra našim duhovnim Suncem, pa su drevni astrolozi vidjeli izlazak i izlazak Sirijusa kao ponovno rođenje naše duhovne energije i duhovne energije planete.

Evo nekoliko stvari koje možemo iskusiti tokom ovog perioda:

Liječenje srca: Portal Lavlje kapije aktivira srčanu čakru. Stare ili čak sadašnje rane na srcu mogu se izlečiti. Možda bismo se konačno osjećali oslobođeni svake tuge ili tuge koja je opterećivala naša srca. Za više uputstava o tome, pročitajte Kako otvoriti i očistiti blokade u svojoj srčanoj čakri.

Otvaranje trećeg oka: Ovaj portal takođe aktivira čakru trećeg oka. Možda ćemo se osjećati intuitivnije ili naučiti nešto novo o načinu na koji naša intuicija govori sa nama. Naša intuicija će vjerovatno biti jaka i ako je ovo nešto sa čime želimo da radimo više, portal je odličan trenutak za početak. Tokom otvaranja Lavlje kapije, svijest se širi.

Posete: Drevni ljudi su vjerovali da je Sirijus vladar neba, anđela i onostranih bića. Pod energijom portala Lavlje kapije, veća je vjerovatnoća da ćemo primati poruke, snove, znakove i posjete od naših najmilijih koji su preminuli i od naših duhovnih vodiča i anđela čuvara.

Sloboda: Jedna od najjačih Sirijusovih vibracija je energija slobode. Ideja je da naše zemaljsko Sunce osvetljava ovaj fizički svijet koji je iluzija. Ali Sirijus osvetljava našu dušu i duhovna tela. Shvatajući ovo, dobijamo osećaj slobode.

Mir: Sirijus takođe ima veoma mirne vibracije, tako da je provođenje vremena u prirodi i meditacija odličan način da iskoristite ovu mirnu energiju i iskoristite je za liječenje uma, tijela i duše.

Tehnologija: Sirijus je takođe povezan sa veoma naprednom tehnologijom. Ako imate tehnološku inovaciju ili želite da pokrenete veb lokaciju, blog, aplikaciju ili bilo šta drugo u vezi sa tehnologijom, ovo je sjajna energija koju možete iskoristiti u svoju korist.

Kreativnost: Pred nama je veoma kreativno vrijeme i savršena prilika da isprobate novi kreativni projekat ili preduzmete akciju na kreativnom projektu koji ste želeli da započnete.

Sa visokom vibracionom energijom Sirijusa, veća je vjerovatnoća da ćemo dobiti različite uvide. Oni mogu doći kroz naše snovi, vizije, duhovne vodiče i anđele, ili jednostavno slušajući našu intuiciju dok smo u stanju opuštenosti. Meditacija i automatsko pisanje su sjajni načini da se otvorite ovoj energiji i dobijete smernice.