OVO JE NAJTRAŽENIJI MODEL FARMERICA ZA JESEN 2023: Mnoge žene širom svijeta žude za njima, A ONE RASPRODANE SVUDA
Ovaj model u predkolekciji za jesen/zimu 2023. je opisan kao onaj koji podseća na devedesete.

Nakon Šanelove prezentacije novih komada garderobe, jasno je da će tokom predstojeće jesenje sezone dominirati samo jedna stvar – farmerke, ali ne svaki model! Naime, iako si svi vodeći modni brendovi kroz svoje revije i kolekcije najavili da će upravo ova vrsta pantalona biti “must have”, ovu su se posebno izdvojile!

Radi se o Chanelovom modelu farmerica za jesen 2023. Model privlači krojem, naglašenim strukom, bojom, vezenim detaljima te širokim nogavicama na kojima dominira duplo C. Cijena ovog modela je 2700 eurra, što nije spriječilo modne entuzijaste da ovaj komad učine nedostupnim jer su farmerice rasprodane apsolutno svuda!

Chanelove farmerke oduvijek su poželjan i prestižan komad, ali ovaj model s istaknutim Chanel printom farmerice je prebacio u kategoriju premium luksuza, što potvrđuju brojni fashion TikTokeri.⁠

Ovaj model u predkolekciji za jesen/zimu 2023. opisan je kao onaj koji podseća na devedesete i uticaj hip-hop muzike, a zaštitno lice kampanje je model i glumica Iman Pérez, piše Elle.

Dodatnu glad za ovim komadom pobudile su i brojne slavne osobe koje su u poslednjih nekoliko nedelja prošetale u ovom modelu, što je dovelo do aktivacije tržišta second-hand garderobe gdje se isti model sada preprodaje za dupli iznos.