ELLA DVORNIK SE RAZVODI OD CHARLESA, a evo s kim je bila prije braka: Tukao je i varao, pa završio u sekti
Ljubavni život Ele Dvornik je uvijek bio turbulentan. Prolazila je kroz rolerkoster osjećanja sa svojim bivšim momcima, ali je sada stavila tačku i na svoj brak

Ela Dvornik (30), poznata influenserka i blogerka, redovno obasipa svoje pratioce na društvenim mrežama intrigantnim i maštovitim video sadržajem, razotkrivajući manje poznate segmente svog privatnog života.

Započinjući svoju priču sa dozom šarma, Ela se prisjeća, svojih prethodnih veza sa bivšim momcima i da se nije u njima najbolje provela.

“Mislila sam da će Tomislav i ja ostati zajedno, ali on je odlučio biti sa djevojkom koja nije imala iste želje.”

Sa osmijehom na licu, nastavlja, pa se nadovezuje na svog bišveg dečka Matiju.

“Matija me je ignorisao jer se priključio sekti Opus Dei, a izgleda da sam ja postala đavo.”

S blagim osmijehom, Ela se prisjećala svog najgoreg iskustva sa dečkom Denom.

“Dena me je varao i fizički zlostavljao, što me naučilo najvažnijoj lekciji u mom životu.”

Potom je tada na TikToku izrazila duboku zahvalnost svom suprugu, Čarlsu Pirsu (43).

“I zbog toga sam zahvalna svom mužu koji je došao nakon svih njih i naučio me da se vrijedne stvari uvijek isplate čekanja.”

Ela i njen britanski suprug, Čarls, vjenčali su se 2019. godine i ponosni su roditelji dvije ćerke Bali Di i Lumi Vren.

Ela Dvornik se razvodi

Međutim, ni ta ljubav nije dugo trajala. Ela Dvornik je objavila da se razvodi.

“Da, istina je, u procesu smo razvoda”, potvrdila je za magazin Story.hr.

Priče o razvodu ove pavačice i influenserke, počele su prije godinu dana, ali na sva pitanja novinara o tome, Ela je odgovarala veoma diplomatski i sa šaljivim tonom. Ovog puta je odlučila da prekine tišinu i prizna da je okončala svoj brak sa Čarlsom Prisom. Bivši par više ne prati jedno drugo na Instagramu i provode ljeto odvojeno, što ne čudi s obzirom na to da je Ela potvrdila glasine o razvodu.

Njen ulazak na scenu prije 28 godina bio je obilježen osmijehom i zaraznom pozitivnošću, dok je pjevala hitove poput “Good Boy”, “Vrapci i komarci”, “Rano”, “Uberi ljubicu” i mnoge druge koje su mnogima značile mnogo. Danas, gotovo da se nije mnogo promijenila. Pa, dobro, možda nije ista kao tada, ali je stekla zrelost, iskustvo i stav.

Prema LinkedInu, Čarls ima preko 25 godina iskustva u marketingu mobilnih uređaja. Otkad je upoznao Elu njegovo zanimanje naredne dve godine bilo je “Influencer Husband” na Elinom blogu o putovanjima, koji se našao na listi najboljih UK Travel blogova. Osim firmi u Hrvatskoj, Čarls je od 2016. godine investirao u dvije stare firme, postao direktor treće i osnivač četvrte.

Bračni par se upoznao 2014. godine u Londonu. Vjerili su se u Japanu i poslije pet godina vjenčali su se u Las Vegasu. Razlika između njih je 13 godina, a kad ga je upoznala, najviše joj se svidjelo što se odnosio prema njoj kao prema dami, iako se ona, kako kaže, nikad u životu nije tako osjećala.

O njihovom razvodu se pisalo i ranije, prije par mjeseci ove godine, a Ela je tada ovako odgovorila:

“Mi imamo bračni odnos i nevjerovatan je interes za njega”, rekla je Ela za Večernji list.

Glasinama je pridodao i komentar njene majke Danijele Dvornik, koja kaže da joj se bliski ljudi nalaze u situacijama gdje je ”frajer manipulativan i cijeli dan razmišlja kako da ženi zagorča život”.

“Ne treba biti rob lošeg braka ili veze”, zaključila je mama Dvornik.

Ela je posljednji put kad se oglasila za medije prokomentarisala koji je najluđi trač koji je čula o sebi.

“Da sam se bogato udala” odgovorila je ona, što je takođe podgrijalo mnoge sumnje, piše 24 sata.hr.