DEČAK (2) PRONAŠAO PIŠTOLJ I UPUCAO SVOJU TRUDNU MAJKU! Policija otkrila arsenal u spavaćoj sobi, žena i beba preminule

Dvogodišnji dečak iz Norvolka u Ohaju upucao je svoju trudnu majku sa leđa i ubio je nju i nerođeno dete.

Policija u saveznoj državi Ohajo u Sjedinjenim Američkim Državama je poziv primila oko 13 časova 16. juna od majke (31) koja je preko telefona saopštila da ju je sa leđa upucao sin koji ima dve godine, piše “CNN”. Takođe, rekla je da je trudna i da se nalazi u osmom mesecu. Ubrzo je i njen muž pozvao policiju nakon što ga je supruga pozvala da ga obavesti šta se dogodilo.

Vrata kuće bila su zaključana kada je policija stigla na lice mesta. Ubrzo je policija ušla u kuću i pronašla majku i sina u spavaćoj sobi na spratu. Majka je bila svesna u trenucima kada je stigla policija i uspela je da im ispriča hronološki sve što se dogodilo.
Ubrzo je i njen muž stigao kući. Majka je prebačena u bolnicu gde je izvršen carski rez, ali su nažalost preminuli i ona i beba. Policija je potom zaplenila pištolj iz kojeg je pucano, a saopšteno je da je bio pun sa 12 metaka.

Dvogodišnji dečak je napunjeni pištolj uzeo sa noćnog stočića iz spavaće sobe svojih roditelja. Pušku za “airsoft” je policija pronašla u ormaru kod kompjutera. Istraga je u toku.