IMALA 92 KILOGRAMA, SADA JE RIBA I PO! Zbog jedne OPASKE prelomila – Sandra Rešić oslabila skoro 44 kila, evo kako!

Nakon mnogo truda i zalaganja, Sandra Rešić uspjela je ostvariti svoj cilj – smršaviti 44 kilograma i transformirati svoju tjelesnu građu. Kao rezultat toga, sada se osjeća samopouzdano u svom izgledu i doživljava razinu zadovoljstva kakvu nikada prije nije osjetila.

Sandra Rešić, bivša članica Zadruge i pjevačica, afirmaciju je stekla sudjelovanjem u Zvezdama Granda, gdje je debitirala kao kćerka pokojnog Nina Rešića prije nego što se afirmirala u showu. Tijekom godina doživjela je značajnu transformaciju u svom fizičkom izgledu, do te mjere da je gotovo neprepoznatljiva na nekim od svojih ranijih fotografija.

Sandrino najznačajnije postignuće je značajan gubitak kilograma do kojeg je došla nakon dugotrajne borbe s viškom kilograma. Uspjela je s 94 kilograma pasti na 54, a svoj uspjeh pripisuje praksi autofagije. Sandra je otkrila da je autofagiju počela provoditi tijekom reality showa, a čak je podijelila i svoj režim prehrane koji joj je pomogao u skidanju viška kilograma.

“Na početku mog putovanja s autofagijom, smatrao sam da je to izazov. Kako sam napredovao, počeo sam jesti sve manje i manje tijekom šestosatnog prozora, što je rezultiralo nesvjesticom. Osjećao sam se loše tijekom dana, ali s vremenom se moje tijelo prilagodilo promjeni i postalo je lakše, usporedivo s konzumiranjem malih porcija. Sandra je podijelila svoj jelovnik za reality TV i ispričala svoje iskustvo rekavši: ‘Kad sam počela s autofagijom, bilo mi je teško. Čak i tijekom tih šest sati tijekom kojeg sam jeo, unosio sam vrlo malo hrane. Zbog toga sam pao u nesvijest! Cijeli dan sam bio bolestan, ali s vremenom se moje tijelo navikne – kao da jedem malo.’

Pojedinac tvrdi da je reality TV optimalno sredstvo za mršavljenje. Zbog naglaska emisije na laganim, hranjivim obrocima kao što su salata, muesli i riža, prehrana pojedinca postaje ograničena u kalorijama. Povremeno mogu jesti male količine mesa, ali kada požele slatko, posežu za jabukama, unatoč nedostatku slatkoće. Pojedinac također vjeruje da dodatni stres zbog sudjelovanja u reality showu pridonosi njihovom gubitku težine. Zapravo, preporučuju svima koji žele smršaviti da pokušaju sudjelovati u reality showu.

Nakon što je otkrila jelovnik, rekla je da trenutno ima manje kilograma nego ikad prije.

Sandra je otkrila da joj je trenutna težina oko 48 kilograma, iako nema vagu da to potvrdi. Svoju težinu procjenjuje na temelju dosadašnjih 53 kilograma iz prethodne sezone. Najviše je, kaže, imala prije sedam godina, kada je imala vrtoglavih 92 kilograma. Bila je toliko svjesna svog izgleda da je uredila svaku fotografiju koju je objavila na Instagramu. Jednog dana, muškarac joj je dao komentar koji ju je zapeo: “Tako lijepo pjevaš, ali izgledaš tako jezivo.” Ova ju je primjedba potaknula na promjenu. Odlučila je iz prehrane izbaciti kruh, sokove i šećer te je konzumirala jabuke, limunadu i pet dana u tjednu vježbala s osobnim trenerom. Trud se isplatio, a ukupno je izgubila 32 kilograma. No, svojim izgledom zadovoljna je tek sada kada ima 48 kilograma.

Nakon što dožive autofagiju, uobičajeno je da pojedinci shvate da im nedostaju određena uživanja. U slučaju Rešić napomenula je da joj najviše nedostaju gazirana pića, keksi i mlijeko.

Pjevačica je progovorila o njihovoj omiljenoj hrani, navodeći da vole kekse i mlijeko. Iako im nedostaju gazirana pića, izbjegavaju ih zbog mogućnosti debljanja. U prošlosti su dnevno pili dvije do tri litre takvih napitaka, zbog čega ih je majka upozorila na opasnost za jetru. Unatoč njihovoj trenutnoj želji da se prepuste, uspijevaju se oduprijeti i održati svoju disciplinu.