DEJAN DRAGOJEVIĆ STIŽE U ŠIMANOVCE! Zadrugari ne prestaju da ga spominju, odlučio se na suočavanje!

O pobjedniku pete sezone Zadruge, Dejanu Dragojeviću, čini se da se više priča i piše otkako nije dio rijalitija, a sve je počelo na samom početku šeste sezone, kada ga je tadašnja djevojka Aleksandra Nikolić skoro prevarila sa Filipom Carem.

Dejan je vidio šta se sprema, te da postoji velika mogućnost da po drugi put zbog istog muškarca izgubi svoju partnerku, pa je javno raskinuo sa Aleksandrom i prije nego što je ona ušla u odnos sa Filipom.

Ubrzo nakon raskida, Dejan je upoznao djevojku iz Gornjeg Milanovca, do tada nepoznatu javnosti Jovanu, koju je javno pokazao tek na dočeku pravoslavne Nove godine, na nastupu Jelene Karleuše u jednom beogradskom klubu.

O Dragojeviću ne prestaje da se piše posljednjih dana i zbog toga što je nakon nekoliko godina odlučio da javno prizna da je prešao u islam, i to na putu u Medini gdje je boravio nekoliko dana.

Dejana zadrugari često spominju, naročito u kontekstu sa Aleks Nikolić, a Dragojević je već nekoliko puta istakao da ga rijaliti više ne zanima, te da nećemo imati priliku da ga gledamo u aktuelnoj sezoni. Ipak, Dejan neće da ćuti na sve gore pomenute teme pa je prihvatio poziv da se pojavi u Šimanovcima, i pred kamerama emisije Amidži šou odgovori na sva pitanja koja interesuju domaću javnost.

Dejan će u emisiji gostovati sutra uveče, a kako će se nakon toga održati žurka u Zadruzi, brojni fanovi se ipak nadaju da će Dragojević ući u Bijelu kuću. Da li će im se želja ostvariti, saznaćemo sutra.