Georgina objavila fotku iz prošlosti s Ronaldom koja je izazvala burne reakcije!

Ronaldovu partnericu Georginu Rodriguez na Instagramu prati 48.5 milijuna ljudi, a nedavno je objavila fotografiju iz prošlosti koja je izazvala burne reakcije fanova.

Georgina je objavila niz fotografija u kojima se prisjetila ljeta 2020., a uz objavu je napisala: “Prisjećam se tog ljetnog popodneva kad smo otišli kupiti jahtu”. Na jednoj od fotografija, Georgina i Ronaldo nalaze se pored svoje nove jahte koju su kupili za šest milijuna eura.

Njezina je objava u samo nekoliko sati prikupila pet i pol milijuna lajkova, a ta se brojka sada popela na milijun više, a fotografije njihovog uživanja u luksuznoj jahti izazvale su podijeljene reakcije fanova.

“Bila si rekla da nisi materijalistica”
Dio fanova komentirao je kako se Georgina razmeće svojim luksuznim stilom života, a neki su je prozvali zbog njezinih prijašnjih izjava.

“Bila si rekla da nisi materijalistica”, podsjetio ju je netko u komentarima, a netko je dodao: “Tvoj Instagram profil je čista taština. Kakva šteta.”

“S tolikim brojem pratitelja, mogla bi učiniti nešto korisno za društvo, umjesto da stalno pokazuje svoje luksuzne stvari. Samo izaziva ljubomoru i malodušnost kod onih koji si ne mogu priuštiti skupocjene stvari”, samo je jedna od brojnih kritika upućenih manekenki.