Devojka mog druga

Mnogo puta sam osecao njenu, privlacnost, njene poglede, pravio se da ne postoje ali to je bilo jace od nje, poput zivotinjske privlacnosti, imala je u sebi nagon prema meni. A sve to bilo je zabranjeno, nije bilo dozvoljeno jer ona je bila devojka moga druga. Njihova veza jeste bila klimava, ceste svadje, varanje sa njegove strane ali opet nekako su funkcionisali islo je to. Marina i Nikola bili su prelep par, upoznali se sasvim slucajno u tramvaju, ljubav kao iz snova, fantazija, spontano. Ali Nikola je imao svoje potrebe, imao je potrebe za promenama koje nije mogao da kontrolise, sto je Marinu ekstremno izrevoltiralo. Nikola nije umeo da sakrije svoje prevare, bio je providan cak mogu slobodno reci i glup, sto je Marinu duboko povredilo, izrevoltiralo koja je uz sve to i osecala fanaticnu privlacnost prema meni.
Bilo je nekoliko situacija gde se privlacnost jasno dala primetiti u autobusu u nekoj guzvi bili smo nas troje

i ona je zavrsila okrenuta meni ot ozadi, ja sam pokusavao da se suzbijam i udaljavam ali ona se priblizavala, suzbijala za jicom o moje medju zje, izazivajuci mi er ciju, koju je ocigledno osecala i uzivala u njoj, bilo je mnogo takvih sitnica, koje su ocigledno bile put eskalacije da se desi nesto konkretno.
Medjutim ja sam pokusavao svojim postovanjem i svojom ozbiljnoscu u ponasanju sa njom da suzbijem celu tu privlacnost ali nije vredelo.

Stalno mi se javljala porukom, konstantno, insistirala da se vidi sa mnom na sta sam ja jednom pristao, sedeli smo u parku nije zelela kafic…..
Njeno priblizavanje telom, pribijanje telo uz telo, jasno je govorilo o cemu se radi..njena ruka uz moju, njena koza uz moju, njena butina uz moju, njeni pogledi, njeno okretanje glave ka meni i priblizavanje mojoj glavi i onda na kraju polju ac koji je ona inicirala… Sve je to meni prijalo, pocela je da me ljubi po vratu, hvata za onu st r…poceo sam da se palim zeleo sam je, pocela je da na ija ruku u moje e tu u parku i da napi ava nab kli moj po ni organ…
-Stani Marina…

Nije htela da stane pocela je da ga dr a, dr , dr da me lju i po vratu, nabija jezik u u ta od silnog intenziteta svrsio sam nap io sam ga e spe om a ona je izvukla maramicu vla nu i pocela da gura u moje ga e i da skuplja sp mu a ja sam konstantno gledao levo, desno da li je neko nesto video.
-Ajmo u kafic sada rekla je.
Nakon toga evo ponovo zeli da me izvuce napolje ali ja znam sta me ceka pa uspesno odoljevam njenim pokusajima ali necu jos dugo, to je sigurno, jer ona je vrlo uporna devojka.