Komšinica se stalno žalila kako joj ćivot postao monoton i dosadan.

Komšinica se stalno žalila kako joj ćivot postao monoton i dosadan. Sonja je inače bila supruga mog komšije koji je nažalost preminuo pre 3 godine. Od tada smo je sve redje vidjali u kraju. U međuvremenu joj se oženio sin i dobila je unuku. S’obzirom da se bavim organizacijom mini izleta po Srbiji, jedno veče u 22h mi stiže poruka od nje gde se raspituje o izletima, šta ima u ponudi. Između ostalog, požalila mi se da joj je život postao monoton i dosadan.
Počeo sam da razmišljam o njoj i na po par dana smo počeli da razmenjujemo poruke dok nije postalo svakodnevno. Svakim danom smo počeli da se dop sve više i više. Rekla je da želi da ide sama sa mnom na šetnju, jer uživa u mom društvu i treba joj malo prostora od kuće i deteta neko vreme.

Moja komšinica udovica me je zvala u 11h jedno jutro i rekla da njeno unuče spava i da se oseća usamljeno, počela je da plače zbog svog usamljenog života. Otišao sam u njenu kuću da je utešim i pokucao na vrata. Otvorila ga je crvenim očima i ja sam ušao. Zatvorila je vrata, čvrsto me zagrlila i počela da plače.

Utešio sam je i počeo da prelazim rukama preko njene kose i njenih ledja dok je ona odmarala glavu na mom ramenu i plakala. Bili smo u tom položaju neko vreme i nisam hteo da iskoristim to što je bila slomljena. Onda sam počeo da osećam peckanje i vlažnost na ramenu i vratu. Počela je da me lju i. Malo sam se povukao da pogledam, a ona me je pogledala sa nestašnim osmehom. Moja seksi komšinica udovica je izgledala prokleto se i sa njenom kovrdžavom kosom i uplakanim licem.

Počeli smo da gledamo jedno drugo u oči, onda sam je zgrabio za lice i počeo da je ljubim. Ljubila me još agresivnije i gurnula me na kauč i počela da odmotava i skida bademantil.