“DIJETE SI NAPRAVIO U RIJALITIJU I NE BAVIŠ SE NJIME!” Zadrugarka udarila na Željka Kulića, Ivan van sebe

Miljana Kulić je nedavno diskvalifikovana iz šeste sezone Zadruge, a za njom i Marija Kulić, koja se nedavno oglasila na društvenoj mreži Instagram te javno optužila produkciju televizije Pink da ne žele da vrate igračke malom Željku Kuliću, koji je, budući da su obje van Zadruge, naravno pošao sa njima.

Potom je stiglo i saopštenje o diskvalifikaciji.

Ivan Marinković koji je i dalje vođa, obilježio je svoje učešće u šestoj sezoni obnovom odnosa sa svojim sinom Željkom, a sada je u raspravi napadnut od strane Tamaris, da je “loš otac”.

– Tamaris, vidim gordost i oholost kod tebe, mali budžet . Dovoljno sam proveo vremena sa tobom, a to je preko šest meseci. Poslednja dva meseca se u potpunosti razlikuješ u odnosu na one prethodne. Kod drugih možda može da prođe tvoje ponašanje, a kod mene ne – rekao je Ivan.

– Ivane, čime ti možeš da se pohvališ? Time što si dete napravio u rijalitiju, kojim se ne baviš. Da ti nije Mikice, Miće i Janjuša, ne bi te nigde bilo. Navikao si da si deo horde i čopora – kazala je Tamarisa.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ako ja ne vodim računa o detetu, ti počni da brineš o petama i nogama, jer se raspadaš – dodala je Tamaris.

– Jako si ružan i mlohav. Nizak si, nikakav si. Da bi imao kredibilitet da pričaš o meni, moraš da pokažeš neki nivo – kazala je Tamaris.