MARIJI POZLILO U NIŠU – Saznala za Miljanine dugove: Prodaje dragocjenosti iz kuće, oštetila i sina Željka?!

Rijaliti učesnica Miljana Kulić nedavno je diskvalifikovana iz šeste sezone “Zadruge” zbog samoinicijativnog napuštanja imanja u Šimanovcima, a njena majka Marija Kulić takođe više nije dio rijalitija.

Međutim, kako se saznaje, Kulićki je u Nišu pozlilo kada je saznala da se njena kćerka ponovo predala kocki.

Nakon izlaska iz “Zadruge”; Miljana se vratila svom starom poroku, iako je Marija mislila da će se odvajanjem od Lazara Čolića Zole, njena kćerka vratiti na pravi put.

Ipak, Kulićeva svakodnevno kocka u jednom slot-klubu u Nišu, a u zalagaonici pored istog pozajmljuje novac i zalaže sve vrijednosti koje ima.

Foto: YouTube/Zadruga Official

U to, kako piše Skandal, spada i dosta nakita koje je dobio njen sin Željko, ali i onaj koji ima ona i porodica Kulić, a u pitanju su zlato, satovi i druge vrijednosti koje Miljana iznosi iz kuće i nosi u zalagaonicu kako bi uzimala novac za kockanje. Kako se piše, u pitanju su velike pare.

Kada je vidjela kuda sve to vodi, Mariji je navodno pozlilo, te je pored svih zdravstvenih problema s kojima se bori dobila još jednu muku.

Foto: YouTube/Zadruga Official

Kako otkriva izvor, ona je mislila da će Miljana sa Nenadom Macanovićem Bebicom uspjeti da se odvoji od najvećeg poroka, međutim, i on je nemoćan, jer Kulićeva odmah napravi haos ako on odbije da je vozi u kazino.