DOBILA ČESTITKU OD OCA, PA ZA DAN SMOTALA ZVEZDANA – Bivša zadrugarka se oglasila “Neće karma, Maja će!” (VIDEO)

Trenutna dešavanja u kući su izazvala burne reakcije pogotovo kod bivših zadrugara, koji bez dlake na jeziku komentarišu učesnike aktuelne sezone, a jedna od njih je i Anja Todorović, bivša zadrugarka.

– Što se tiče odnosa Maja, Zvezdan i Anđela, obzirom da je Anđela ta koja se prva upetljala u zajednicu između Ane I Zvezdana koja je trajala 13 godina, ne znam šta je očekivala da će nju snaći. Uopšte mi Anđele nije žao ni najmanje, jer se sreća ne gradi na tuđoj nesreći – rekla je Anja.

– Što se tiče Maje, kako je ona to jednom rekla: “Neće karma, Maja će”. Između Maje i Zvezdana se vidjela ta neka hemija, i znalo se da će kad tad doći do toga, pogotovo kad je Taki rekao u čestitci “Pun gas bez kočnica “. Mislim da je Maja to shvatila kao blagoslov i eto, za dan je smotala Zvezdana – kazala je ona.

– Ana je sa tim čovjekom provela dosta godina, iako se sve izdešavalo katastrofa, mislim da od tog odnosa nema ništa. Bilo bi bolesno da se oni sad pomire poslije svega. Ona ima tu neku emociju i samim tim je logično da će biti ljubomorna na svaku djevojku koja ima nešto sa Zvezdanom – rekla je Anja.