“ZVEZDAN I ANA ZAJEDNO IZLAZE IZ ZADRUGE!” Oglasio se njen otac: “Ne dopada mi se kako se ponaša prema ženama!”, OTKRIO DOGOVOR

Odnos Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić jedna je od nakomentarisanijih tema šeste sezone Zadruge.

Iako je Ana iznela stravične detalje o psiho-fizičkom nasilju koje je navodno trpila od Zvezdana, sada se čini kao da su pred pomirenjem od kada je on uplovio u intimne odnose sa Majom Marinković ostavivši Anđelu Đuričić.

Ana ga je čak u jednom trenutku i bodrila što je bio sa Majom, što je šokiralo sve gledaoce.

O ovome je komentarisao i otac Maje Marinković, Radomir Marinković koji smatra da će se Zvezdan i Ana pomiriti pred kraj Zadruge i zajedno izaći iz rijalitija.

Taki je takođe u emisiji “Premijera-Vikend specijal” otkrio i da mu se ne dopada Zvezdanov odnos prema devojkama, ali da je uvek za ljubav, misleći očigledno na odnos sa njegovom ćerkom, iako je Zvezdan javno rekao da ne želi ništa sa Majom osim “druženja”.

– Što se Maje tiče, ona je opasan rijaliti igrač. Sada je tamo kao cirkus, imaš klovnova, majmuna, svega… Ja tu vezu ne podržavam. Videli smo šta je sve Ana proživela sa Zvezdanom, nije bilo u redu ni sa Anđelom.. Ja njega znam odranije, još pre onoga što mu se desilo , znamo se iz diskoteek. Veliki pozdrav za Moku Slanića, on je jedna velika legenda. Plašim se da Zvezdan i Maja tamo ne naprave neko čudo. Ipak znamo kakva je Maja, Zvezdan zna da igra igru., On sada više igra igru nego što je zaljubljen. Mislimd a Anđelu nikad nije ni voleo. Tamo su meni svi oni kontradiktorni – rekao je Majin otac, pa dodao: