DOK SRBIJA BRUJI O PREVARI! ZVEZDAN O POMIRENJU S ANĐELOM – otvorio srce i priznao: “Nikome nije lijepo…”

DOK SRBIJA BRUJI O PREVARI! ZVEZDAN O POMIRENJU S ANĐELOM – otvorio srce i priznao: “Nikome nije lijepo…”

Svi su bili iznenđeni što je veza Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića tako brzo pukla, s obzirom na to šta je sve sirena iz Đenovića trpjela zbog svoje ljubavi dok je bila u Zadruzi.

Publika rijalitija koji se igra i spolja, bila je tim prIJe iznađenja, jer je Anđela nekoliko sati prije kačila vesele video snimke na svom instagramu na kojem je sa Mokinim sinom pjevala i uživala.

Za sada se zna da je Anđela u Crnoj Gori sa svojima odakle se priprema za svoju voditeljsku karijeru, dok Zvezdan nastavlja da “prosi” preko Tiktoka.

I dok jedni smatraju da je pametno što su se razišli, drugi žale i smatraju da su se suviše rano predali.

Ipak postoje i treći, koji smatraju da je sve to prevara i privlačenje pažnje. A takvi glasovi postaju sve glasniji.

Međutim, društvenim mrežama se masovno šire objave fanova u kojima navode kako je par navodnolažirao raskid zbog marketinga, te da su “zarad reklame spremni na sve”, pa čak i na ovakav korak.

ZadrugaFoto: Youtube printscreen/Zadruga official/tiktok/andjeladjuriciccc

Kao potvrdu ovih tvrdnji fanovi navode činjenicu da Zvezdan i dalje koristi zajednički nalog na Tik Toku gdje izbjegava pitanja o raskidu.

“Kao raskinuli, a on i dalje prosi za foloverse na zajedničkom nalogu”, “Ovima zafalilo pažnje, pa se dosetili da raskinu”, “Šta sve ovo dvoje neće izmisliti samo da bi bili u centru pažnje”, glase neki od komentara na mrežama.

ZadrugaFoto: Youtube printscreen/Zadruga official

Tim povodom oglasio se i Zvezdan za tamošnje medije.

– Jaoj! Ljudi svašta pišu i nagađaju, ali te nebuloze da smo lažirali bilo šta nisu tačne. Zašto bismo lažirali tako nešto?! Pa, nikome nije lepo da radi tako nešto – rekao je Zvezdan.

Podsjetimo, Anđela je nakon raskida sa Zvezdanom spakovala kofere i otputovala kod roditelja u Crnu Goru odakle je otkrila detalje raskida.

– Na kraju sam izabrala svoju porodicu i mir, svoju budućnost i sebe na prvom mestu, samo ono što je za mene najbolje. Želim da budem prava Anđela, sa ljudima koji su me vredni. To je u krvi svakog ko je rođen ovde, ja kad odlučim, kad presečem, tu je kraj. Borim se samo za taj cilj i ne posustajem – istakla je Anđela, a zatim otkrila da sa porodicom renovira kuću i da planiraju da je prodaju.

ZadrugaFoto: Youtube printscreen/Zadruga official/Instagram/andjeladuricic

– Napokon sam kod kuće, baš mi treba odmor, moje staro društvo, malo pomažem mojima… Renoviramo apartmane, sad je sezona. Kuća se, inače, prodaje, već par godina unazad, nije tačno da je to sad zbog ove situacije. Ako je neko voljan da je kupi, dobrodošao je – istakla je Đuričićeva i otkrila planove oko nove emisije koju će voditi.