NE ZNAM KAKO MOŽE DA SE PRAVDA! Rialda udarila na Karića zbog incidenta sa Šavijom, otkrila šta je proživjela za vrijeme odnosa s njim

Pjevačica i bivša rijaliti učesnica Rialda Karahasanović bila je gost u Jutarnjem programu Informer TV kod voditelja Milija Čolića. Rialda je najpre ispričala sve o nasilju koje je pretrpjela od svog bivšeg partnera Kenana Tahirovića, a onda se dotakla Stefana Karića i incidenta sa Natašom Šavijom.

Miloš RafailovićRialda

– Ne mogu da vjerujem da je pretukao djevojku jer je ona obukla haljinu koja je previše provokativna. Prosto ne mogu da vjerujem – rekla je pjevačica.

Rialda i Stefan su bili zajedno za vrijeme “Zadruge”, a ona se sada kratko osvrnula na taj period.

ATAIMAGESStefan Karić

– Bila sam sa Stefanom u rijalitiju. Imala sam neke raprave s njim, a posijle i sa njegovim ocem Osmanom. To je polusvijet. Kaže: “Ti iz mene izvučeš”. Kako neko iz vas može da izvuče nešto što nemate. Ne znam kako može da se pravda, neka kaže “Izvini, udario sam te u glavu, imam dijagnozu”. A onaj ko napiše da je ona ovakva ili onakva, taj je još veći moron. Ja sam sa Stefanom Karićem imala raspavu o tome kakao život treba da ide i evo to je taj “majndset” koji od škole ima čitanku i veliki odmor i zna da napiše status na Instagramu – završila je Rialda.