DRAMA U PORODIČNOM DOMU SLAVNIĆA! Zvezdanova majka u lošem stanju, bivši zadrugar javno zakukao: Nije dobro.

Slavica Slavnić, napravila je pravu pometnju kada se oglasila za medije i iznijela sve ono što joj stoji na duši, a ticalo se Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić.

Poznato je da je Zvezdanova majka, pored njegovog oca Moke, besomučno podržala svog sina, iako je imao i više nego problematično ponašanje tokom ušečća u rijalitiju, pa ni ne čudi koliko je, mlađi Slavnić vezan za nju.

Upravo zbog toga, jako ga pogađa trenutna porodična situacija i zdravstveni problemi koji muče njegovu majku, Slavicu.

Slavnić se uključio se u lajv na svom TikTok profilu gdje komunicira sa svojim fanovima i tom prilikom otkrio da je Slavica imala nezgodu.

– Mama Slavica je loše, pala je, povrijedila je koljeno, vodim je na pregled – rekao je Zvezdan.

Podsjetimo, Zvezdanova majka Slavica Slavnić nedavno je otkrila sve detalje odnosa sa Anom. Progovorila je o sukobima među njima, a onda je otkrila da ju je Ćurčićeva navodno dva puta i fizički napala i gađala je stvarima koje su joj bile pri ruci.

Slavica Slavnić

– Ja sam četiri godine živjela sama sa njom i sa djecom. Ne bih baš da se pohvalim sa tim odnosom. Ona je vrlo čudna osoba kada je uhvati ta njena žuta minuta, to je bukvalno spasavaj se ko može. Da li je pepeljara pri ruci ili telefon, ona je u stanju da gađa. Gađala je tako mene i svoju kćerku, pa smo se mi izmakle. Ima u sebi strašnu agresiju. U par momenata se tamo (u “Zadruzi”) vidjelo kada je krenula da vrišti na Zvezdana, da histeriše i kada je gurnula Anđelu. E to je Ana, a ljudi to nažalost ne znaju – rekla je Zvezdanova majka tada za domaće medije.

Kurir.rs/M.K.