DRASTIČNO MIJENJAMO SISTEM TAKMIČENJA! Saša Popović najavio NOVE Zvezde Granda – postoje 18 godina, NIKAD OVO NIJE URADIO!

Zvezde Granda će od sljedeće sezone biti potpuno drugačije, a Saša Popović je pozvao i nove i stare takmičare da se prijave na audiciju.

Zvezde Granda emituju se već skoro dvije decenije i jedna emisija bila je najgledanija i oborila sve rekorde, a princip takmičenja je svih ovih godina manje-više bio isti. Ipak, nekadašnji direktor Grand produkcije i čovjek koji zauzima glavno mjesto u ovom projektu, Saša Popović, najavio je velike promjene već od sljedeće sezone.

Saša Popović lično vodi audicije za prijavljivanje novih kandidata za Zvezde Granda, a kada je najavio u kojim gradovima i kog datuma će biti ogranizovane audicije za novu sezonu, pomenuo je i da će naredna sezona svima biti veliko iznenađenje.

“Pozivamo kandidate, ne samo nove, nego i stare, zato što mijenjamo sistem takmičenja, ali dijametralno mijenjamo. Vidjećete o čemu se radi, biće najzanimljivija sezona uopšte koju smo radili”, poručio je Saša Popović i zaintrigirao sve koji prate ovo takmičenje koje je iznedrilo brojne slavne pjevače koji su baš na ovoj sceni započeli muzičku karijeru. Među njima je i Slavica Ćukteraš, koja je tek nedavno otkrila tajnu o Zvezdama Granda i “namještenom takmičenju”, posle osamnaest godina.

Saša Popović je od početka u ovom projektu i zna sve “tajne” ovog muzičkog takmičenja, a za njega kažu i da je pravi mag domaćeg šoubiza, kojem je i dalje posvećen iako je u penziji, pa se očekuje d njega da je opet smislio pravu stvar!

(MONDO/Grand.nova.rs)