NERVIRAO SVE NA FARMI I VODIO “LUDU KUĆU”: Ovako danas izgleda Dejan Stanković Kralj – nećete vjerovati čime se bavi!

Dejan Stanković Kralj danas izgleda potpuno drugačije

Nekadašnjeg rijaliti učesnika i voditelja na Happy televiziji Dejana Stankovića Kralja, domaća publika nije imala prilike da vidi na malim ekranima dugi niz godina.

Voditelj “Lude kuće”, koji je u rijalitiju Farma izluđivao Raku pričajući mu o “krastavičavoj kiselini”, već dugi niz godina živi i radi u Briselu. Pustio je kosu i bradu, a svojevremeno je na Fejsbuku otkrio da radi kao sudski prevodilac i nastavnik vjeronauke.

“Kao zvanični sudski prevodilac za flamanski (holandski) jezik u Belgiji, preko 15 godina uspješno, verodostojno i požrtvovano radim svoj posao. Danas prevodim u zatvoru a već sutra u Ministarstvu inostranih poslova. Pored prevođenja, radim i kao profesor u Briselu gdje već 20 godina iz dubine srca i duše, pokušavam da mladima prenesem svoje znanje iz pravoslavne vjeronauke sa željom da nauče koliko je zapravo bitno imati Boga u sebi, pomagati i opraštati drugima i negovati hrišćanske vrijednosti”.

Dejan se bavi i humanitarnim radom, a trenutno se nalazi na hodočašću u Jerusalimu – obišao je Vitlejem, Crkvu Hristovog groba i manasttir Svetog Save Preosvećenog u pustinji u Jordanu.

Ovako sada izgleda Dejan: