Gledao sam tatu kako prati moju sestru

Zdravo ja se zovem Dragan imam 17 godina i zivim sa ocom Danijel majkom Milicom i sestrom Tamarom. Ova prica je vezana za moga oca i moju sestru. Nisam ni pomisljao da ce se ostavrit ovaj dogadjaj. Moja sestra dok je bila mlada nije bas izgleda kao sad nije imala veliku gu u ali odjednom dupe joj je naglo pocelo da raste i bas je lepo oblik vano. Niko je pre nije obracao paznju na nju. Inace ne ide u teretanu. Ni cale nije obracao paznju na njeno du e. Ali jednog dana se moralo i to da desi. Otac umoran dolazi sa posla ja dolazim iz skole isto umoran petak noc jedva cekamo da veceramo da bi se odmorili.

Majka nam je spremala veceru ja i otac smo sedeli za stolom. Odjednom je majka pozvala sestru da joj pomogne. Ona je usla imala je belu majicu a ispod beli gru njak. Dole je imala uske trenerke a ispod suse videli ta ge. Medjutim otac nije odmah ni video ta ge. Ona je dosla pomagala majci okrenuta ledjima od nas. Otac je uzeo telefon nesto je gledo na internetu a ja sam igrao igricu na svom mobitelu. Meni se posle nekog vremena ispraznila baterija i posao sam da stavim telefon na punjac koji se isto nalazi u sobi pored kuhinje. I kad sam ustao i posao prema sobi desilo se nesto neverovatno.

Preko instagrama kad se javim devojci ne da šansu ni da zucnem a kamoli da padne neka priča, odmah noga. U klubu niko ne želi da bude ometan, posmatraju te ko silovatelja kad priđeš. Iskreno sam davno prestao sa pokušajima jer psihički ne mogu više da prihvatim da sam odbijen. Mnogi će reći možda je u meni problem, izgledu, ličnosti…možda, nemam neko visoko mišljenje o sebi posle svega, ali vidim da je i kod ostalih drugara slična priča. Izgleda da se sve svodi na to da ili će te devojka izabere ili ne.