GOCA BOŽINOVSKA SVUKLA PEVAČICA PRED KAMERAMA, A ONDA DOBILA ŠAMARČINU: Tada su svi bili ZGROŽENI NASILJEMA (VIDEO)

Pevačica je svojom prirodnošću brzo pobrala simpatije publike, a od celog njenog boravka na poznatom imanju u najbolje je upamćena tuča sa Vesnom Rivas koja se i dalje deli na društvenim mrežama. Goca i Vesna neočekivano su upale u žestok okršaj – vređale su jedna drugu, a onda se počupale i udarale. Obe su diskvalifikovane, ali nakon negodovanja javnosti, produkcija je vratila obe takmičarke. Vesna Rivas je tom prilikom izviždana u studiju, a Goca Božinovska dočekana ovacijama.

Imala sam problem s botoksom. Primetila sam promene na licu u vreme kad sam snimala jednu emisiju na RTS jer sam izgledala kao plastična lutka. Nisam žena koja se zateže putem tih varijanti do neprepoznatljivosti i nemam previše iskustva s takvim intervencijama, ali za ovo se videlo da nešto nije kako treba – rekla je Goca.

Mislim da mi telo nije dobro reagovalo na botoks i izgledala sam kao pokvarena lutka. Rekla mi je posle žena kod koje sam bila da moje telo jednostavno tako reaguje i da je potrebno vreme da se sve smiri i slegne. Posle toga botoks nisam stavljala. Mislim da sam ja samo za kreme i te varijante. Svi su primetili da nešto nije u redu, a posle je bilo kasno, ne može botoks da se izvadi kad se stavi, može samo da ispari. Jesam ja izgledala mlađe, ali izobličeno i nekako ukočeno. Otad nisam više stavljala i sad sam skeptična, pa ni drugima ne preporučujem. Svaka čast pevačicama koje se non-stop botoksiraju, ja više ne smem.