Teško je živio, a u showu su mu se cure rugale: Dušan iz ‘Ljubav je na selu’ sada ima novi život

Dušan je osvojio srca gledatelja poznate emisije, a sada je dobio sa suprugom drugo dijete, no zbog poplava u Sisku ne može doći do bolnice, ali je sina vidio preko videopoziva… Dušan Golubovac (33) sa suprugom Ana Marijom je dobio drugo dijete, ali zbog poplava u Sisku ne može doći do bolnice da ih vidi. On je inače javnosti poznat iz 12. sezone emisije ‘Ljubav je na selu’. Dušan je tada na imanju imao tri dame, ali u niti jednoj nije pronašao ‘onu pravu’. Nekoliko godina kasnije svoju srodnu dušu je upoznao na društvenim mrežama, a par se brzo i vjenčao.

Riječ je o Ani-Mariji iz bosanske Fojnice s kojom ima kćerkicu Mašu, a sada je stigao i sin Mihael. Upoznali smo se preko Facebooka i dopisivali se nekoliko mjeseci, a čim je bilo moguće, otputovao sam po nju, doveo je u Zrin i vjenčali smo se – ispričao je farmer jednom prilikom za RTL.U showu je osvojio srca gledatelja svojom skromnošću, ali i mnoge rastužio teškom životnom pričom. Umjesto romantičnih večera i nove ljubavi, Dušan je dobio samo vrijeđanje i omalovažavanje zbog njegova načina života.Ni prošlost mu nije bila naklonjena, a još u djetinjstvu susreo se s gorkom životnom realnošću. S bratom Vojislavom i sestrom Milanom došao je u Dječji dom Vrbina u Sisku, kad je bio peti razred osnovne škole.

Teško mi je palo odvajanje od obitelji. Takav život utjecao je na mene. Morao sam preko noći odrasti. Naučio sam se snalaziti u životu. Naučio sam cijeniti ono što imam. Naučio sam da mi u životu ne treba puno sreće. Moja najveća sreća je zdravlje – priznao je za 24 sata jednom prilikom Dušan. Roditelji su ga ostavili u domu jer, kaže, nisu imali uvjete da djeca normalno pohađaju osnovnu školu.