HAOS ISPRED MOKINOG STANA! Zvezdan dohvatio Anđelu s leđa i povukao je za kosu

Zvezdan Slavnić Anđela Đuričić su već dva dana u Beogradu nakon što su diskvalifikovani iz najgledanijeg rijalitija programa ikada, koji se smima u Šimanovcima, a koji se završava poslije 6. sezona 8. juna. 

Njih dvoje borave u stanu Moke Slavnića, Zvezdanovog oca i proslavljenog košarkaša.

Anđela i Zvedzan se drže podalje od medija, ali su uspjeli da se prošetaju ulicama gdje se nalazi Mokin stan, a mediji su budnim očima propratili taj njihov izlazak, stoga je danas i juče bio pravi medijski haos ispred stana proslavljenog košarkaša.

Njihovi fanovi, prozvani Bungiši, takođe motre svaki njihov korak i preko socijalnih mreža dijele svaki segment koji mogu da pronađu.

Tako je jedna Instagram stranica, posvećena ovom kontroverznom paru, podjelila vrlo zanimljiv kratki stori sa video isečkom.

 

Na njemu se vidi kako Anđela hoda, dok za njom ide Zvezdan. Slavnić je uhvatio djevojku s leđa za njenu kosu. Očigledno da je pomazi, pošto se na snimku ne vidi da on primjenjuje bilo kakvu silu.

Ipak, neki su fotografiju shvatili kao provokaciju jer je Zvezdan jednom prilikom u Zadruzi grubo uhvatio svoju dJevojku za kosu i izvukao je iz Bijele kuće.