NISU VIŠE POŽELJNI KOD MOKE SLAVNIĆA?! Anđela i Zvezdan BJEŽE IZ SRBIJE, isplivali svi detalji!

Nakon diskvalifikacije iz “Zadruge”, Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić su završili u stanu Moke Slavnića na Novom Beogradu.

Ali, kako mediji prenose, njih dvoje uskoro odlaze iz Srbije, da bi se sklonili od haosa koji im sledi.

 

Oni su prvu noć proveli u Mokinom stanu, a kako prenosi portal “Republika”, za samo nekoliko dana pakuju kofere i odlaze iz Srbije, samo da malo dođu sebi.

Kako se šuška, oni će započeti zajednički život u Švedskoj, tačnije u Geteburgu, a navodi se i da Slavnić ima već u planu čime će se baviti.

 

– Anđela i Zvezdan imaju poziv da odu kod njegove tetke u Švedsku, ona se nekoliko puta i oglašavala na društvenim mrežama još dok nisu diskvalifikovani iz “Zadruge”. Ona će da im pokloni sve šta treba, smještaj, hranu, novac, samo da odu iz Srbije i pobegnu od svega. Spremna je da Zvezdanu prepiše stan, jer ga mnogo voli, ali i njegovu ljubavnicu, odnosno devojku. Oni bi trebali za nekoliko dana, kada se malo sve smiri, da napuste Srbiju i odu. Da li će tamo započeti zajednički život ili šta, ko zna, ali kapiram da će se vraćati zbog obaveza kada bude došlo vrIJeme za to. Zvezdan već ima u planu i da radi, osmislio je sve dok je imao vremena, tako da će za prvo vreme biti obezbeđeni, a posle će se sami snalaziti – rekao je izvor za pomenuti medij.

Par se, po ovim pitanjima, još nije izjasnio.