HAOS: OGLASILA SE ŠAVIJA NAKON ŠTO JE KARIĆ PRIZNAO DA JOJ JE “SAMO” LUPIO ŠAMAR: Uputila mu ove riječi

Advokat Nataše Šavije, Jakša Peković je nakon izjave Stefana Karića da jeste Nataši udario šamar, rekao da je Karić priznao krivično djelo, kao i da nije istina da ju je ošamario, već da ju je udario pesnicom.

Ovim povodom se oglasila i Šavija:

– Pa naravno da neće da prizna, logično da će da se brani na sve moguće načine, ništa čudno i za očekivati. Kad ste vidjeli da je zločinac priznao djelo? Osim kad je baš stisnut, pa da mu to bude olakšavajuća okolnost. Koji može biti razlog da ja optužim Stefana Karića, a da mi je neko drugi to uradio i time napravim krivično djelo za koje je zatvorska kazna? Ko je on meni u Životu da ja tako rizikujem? Pametnom dosta – rekla je Nataša.

Podsjetimo, Karić je juče nakon izlaska iz pritvora dao sramnu izjavu o sukobu koji su imali.

– Iskreno, djevojka vjerovatno pored svega što joj se dogodilo može da izjavljuje svašta. Žao mi je kako joj se to dogodilo. Povreda sa okom, to ne znam kako joj se desilo. Mi smo imali koškanje, stvarno ne znam kako je povrijedila oko. Traje suđenje, dali smo izjavu i ona i ja, ja ne mogu bez advokata da dajem informacije. Tokom cijelog dana smo se čuli, ona me je pitala da ide sa mnom, ja sam malo popio, rekao sam joj da dođe. U jednom momentu je moj drug izašao po nju, ona se naljutila zbog toga. Onda pošto joj nisam pružio toliko pažnje, ona je počela da histeriše i da vileni, to je bilo u toaletu. Jeste bilo koškanje, ona je meni lupila šamar i ja njoj, ali nisu to sada neki udarci da ja mogu nekog na taj način da povrijedim. Ja nikad nisam bio ranije nasilan, žao mi je, ima pravo da priča to i da bude bijesna. Njoj se to desilo što se desilo, poslije toga ona se vratila na proslavu, poslije toga šta je radila, ja ne znam – rekao je Karić.

Republika