U MOKIN STAN STIGLA POŠILJKA: Anđela mjesecima molila fanove da joj šalju poklone, A ONO ŠTO JE DOBILA OSTAVIT ĆE VAS BEZ TEKSTA!

U MOKIN STAN STIGLA POŠILJKA: Anđela mjesecima molila fanove da joj šalju poklone, A ONO ŠTO JE DOBILA OSTAVIT ĆE VAS BEZ TEKSTA!

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić nedavno su diskvalifikovani iz “Zadruge 6”, a Crnogorka je mjesecima koje je provela u rijalitiju navlačila na sebe gnijev i oštre komentare javnosti, zbog svojih izjava i ponašanja. 

Čim su napustili Šimanovce, Anđela i Zvezdan su se zaputili u stan njegovog oca Zorana Moke Slavnića na Novom Beogradu, gdje trenutno svo troje žive.

Anđela se sada oglasila upravo iz tog stana, a povod za oglašavanje su bili pokloni koji su pristigli njoj i Slavniću od fanova.

– Naši bungiši za 5 mjeseci – napisala je Anđela, gdje se svima zahvalila na poklonu u vidu torte sa njihovom slikom i ružama.

 

PodsJećanja radi, Anđela nije imala blama kada je riječ o poklonima koje je zapravo tražila od ljudi koji su podržavali nju i Zvezdana. Đuričićeva je redovno obraćajući se u kameru zahtevala da joj se pošalje garderoba, cipele, parfemi i kozmetika određenih brendova, a korisnici mreža su je upravo zbog toga urnisali na istim.

 

Njeno poslJednje obraćanje fanovima, samo nekoliko dana prIJe diskvalifikacije, izludJelo je tada čak i njene rijaliti drugarice Aleksandru Nikolić i Šarmen Soraju, a Anđela je u nekoliko navrata do najsitnijih detalja opisala kakve stvari želi da joj fanovi pošalju…

– Molim vas da mi pošaljete za šefov rođendan, naravno do tada mora da stigne, neka crvena duga haljina sa perlicama, da ima šlic napred, da je duga pozadi i uska. Treba mi šejker za Zvezdana, i neki proteini pošto je počeo da trenira, čarapice za Zvezdana, kratke, crne, sive, bež, roler za skidanje dlačica sa garderobe, to mi je najosnovnije. Neke papuče, ove su mi pukle, jedva hodam… – govorila je Anđela dok su joj se drugarice otvoreno čudile.