HAOS U “ZADRUZI” – JAVNO NAPALA Janjuša, pa osjetila njegov gnjev: “Ti mrziš žene!” Trese se imanje (VIDEO)

Rijaliti učesnica, Tamara Nikolić, poznatija kao DJ Tamaris, Milica Veselinović i Miljana Popović glasale su za tri najneemotivnije osobe u kući.

– Za mene je na prvom mestu Mikica jer je u početku kad mi je pričao da ima loše mišljenje o Marinkoviću, onda je naprasno krenuo da se druži sa njim. Ta neka emotivna nesposobnost spaja ljude, tako da bih na drugo mesto stavila Ivana. Ivan je svoje emocije ostaviuo u Drajzerovoj kad se lečio. Treća osoba je Slađa, ona je blinda – rekla je Tamara Nikolić.

– Neću davati obrzloženje, ako večeras bude neko od onih koje sam navela, obrazložiću. Za mene su to Bilal Brajlović, Žana i Sana – rekla je Milica.

– Nisam preterano emotivna i njanjava osoba. U životu privatnom sam takođe karijerista i ne stavljam emocije na prvo mesto. Smatram da ženama emocije mnogo odmažu, posebno kad se zaljube pa stavljaju muškarce iznad svojih ciljeva i potreba koji ih kasnije odvedu na stramputicu – rekla je Popovićeva.

Foto: YouTube/Srbija Danas

– Ti si takav folirant, ali totalno nebitan. U svakom navođenju, nominaciji ljdui pokušavaš da budeš interesantna i da skreneš pažnju na sebe – rekao je Janjuš.

– Ti si šovinista, mrziš žene – rekla je Miljana.

– Najviše na svetu volim žene – rekao je Janjuš i nastavio da napada Miljanu.

Foto: YouTube/HYPE TV

– Rodni nije bilo na mestu da pred svima ono kažem, nemam takta i ne znam neke stvari da uradim na pravom mestu. Žao mi je i izvinjavam ti se. Navodim Slađu, Žanu i Marka Markovića – rekla je Miljana.

Detaljnije pogledajte u videu.