STIGLI PAPIRI, ZVANIČNO JE RAZVEDEN! Nakon javnog ponižavanja, oglasila se iz spoljnog svijeta “BOŽE, HVALA TI!”

STIGLI PAPIRI, ZVANIČNO JE RAZVEDEN! Nakon javnog ponižavanja, oglasila se iz spoljnog svijeta “BOŽE, HVALA TI!”

Pjevačica Ivana Šašić, nerijetko se oglašava za medije i na društvenim mrežama komentariše aktuelna dešavanja u “Zadruzi 6”, s obzirom na to da je njen bivši suprug Bojan Simić u Bijeloj kući.

Ivana nije imala lijepe riječi da kaže za nekadašnjeg partnera, čak suprotno, iznijela je niz optužbi na njegov račun, a on je priznao Zorici Marković da mu je drago što ju je prevario.
Ona je sada na svom Fejsbuku objavila da se sada od Simića razvela i crkveno, budući da su se na ljubav zakleli i pred Bogom.

– Bože dragi, hvala ti! Od danas razvedena i pred Bogom! Stigao crkveni razvod! – napisala je Ivana.

Foto: Facebook printscreen/IvanaSasic

– Nisam ja teletabis, vidim da je dvoje spavalo u krevetu, a ona kao “ljubavi, nije Marko imao gde da spava, nije mogao kući zbog tate”, nisam ja lud. Niko mi nije rekao da ih je video, ali ljudi su mi rekli da sumnjaju. Ona mu je posle digla kredit, da vam ne pričam. Viđali su se kao nešto, nije me zanimala više u životu. Ona se kasnije udala za jednog fudbalera, pa se razvela – pričao je Bojan o njoj.

– Bolest njegova ne bira. Neka čuje narod sitnicu od onoga kako je on meni pretio. Pretio mi je da će mi ubiti decu i mene, da će mi kuću zapaliti. Tako on to radi, to je Boki, nisam mogla da ga iselim iz kuće – pričala je Ivana za Pink.