HITAN PREKID NOMINACIJA – Anđela uletjela kao furija, pa vrištala! Nesvakidašnja drama – Đuričićeva van kontrole

Protekle noći održane su Nominacije u Bijeloj kući, a zadrugari su birali između Maje Marinković i Zvezdana Slavnića, na red da nominuje doška je Zorica Marković, a usred njenog izlaganja uletjela je Anđela Đuričić koja je prekinula nominacije svađom i vrištanjem.

– Počeću od Zvezdana. Da se ovo nije desilo, bili bi drugari do ja*a. Našla sam se u je**noj situaciji, ja sam sa ovom ženom jako iskreno, ne moram da objašnjavam razlog. Imali smo par nekih zavrzlama, po meni, potpuno nebitnih. Volela bih, kao što sam rekla na početku, da pričate kao normalni ljudi, s obzirom da ste imali sadržajan i vrlo specifičan život koji retko gde mogu da čujem, ne videh niti čuh nešto takvo. Zahvalila sam se Ani što joj nije smetala komunikacija u kući, jer je videla pre nego što će ući ovde. To je tvoj život, ti imaš pravo, nikada to ne mogu da podržim jer sam i sama to doživela. Volela bih da ostane naš odnos ova dva meseca, ja nikoga ovde ne mrzim, prezirem samo presvetu, ona to zna, za njene karakterne osobine…Ti braniš kao Anu sinoć, ja ću je napraviti zlom, a ti si joj napravila zlo – rekla je Zorica.

– A preda mnom čitav život, ispraviću svoje greške, a vi nećete nikada – ubacila se Anđela.

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Ti?! Pod Ostrog, pa se moli svetom Vasiliju Ostroškom. Loše prilaziš, vrlo osetljvom muškom polnom organu – rekla je Zorica.

– Svi znaju da te Zvezdan ne podnosi, ni ti njega, ne možete očima da se vidite. Pozdrav za Moku i Slavicu, vidi sve što ja vidim. Boli vas što me je njegova porodica prihvatila – rekla je Anđela.

– Gospodine Moko i Slavice, ova kreštava je rekla vašem sinu sto puta da je pi**a i šta ćemo sada?! Ova mala nije bila ni u spermatozoidima ni u planu kada smo mi pili kafu – rekla je Zorica.

– Vi ste nudili Moki da pijete kafu sa Zvezdanom, ne znam na šta se mislili – rekla je Anđela.

– Pa da se udam, ja bih mu bila najbolja moguća maćeha – rekla je Zorica.

– Imaš borbu sada sa operskom pevačicom – našalio se Zvezdan.

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Pozdrav za Tamaru Nikezić, ona je mene pozdravila. Ja sam završila muzičku školu za pevanje – rekla je Anđela.

– Ti pevaš samo na kožnom mikrofonu…Izgleda da si bio u dosta situacija u pravu, a ja to nisam znala do večeras, ostala sam šokirana posle ovog izlaganja večeras – dodala je Zorica, te je prešla na Maju:

– Maja Marinković, sve što je radila, nikada mi se nije dopadalo. Ne bira sredstva, kad hoće, doći će do onoga što želi. Ja sam rekla da je ona svesna toga da je odlično meso za ku**c, to je tako. Maju boli uvo šta vi pričate i ceo svet, ja jesam bila šokirana, ali posle Pece vijagre…Svesna si da si možda jedna od najgorih koje su bile na televiziji Pink. Ružno je što si to uradila dok je Ana tu, ali se zna ko je kriv što su se njih dvoje rasturili. Džabe što imaš kosu, kada nemaš mozga – rekla je Zorica.

– Ja se sećam jedne rečenice koju vam je Sanja rekla, neću je ponoviti, ali se vi setite – rekla je Anđela.

– Nisi pakosna, između tebe i Ane nije iskren odnos, ne može da bude normalan i prirodan. Nisi ti kriva za rastavljanje njihvog braka, ali si kriva za njenu bol koja još uvek traje. Ovog puta šaljem Maju, ostavljam Zvezdana Slavnića – rekla je Markovićka.

U video-prilogu pogledajte detaljni