PLJUŠTE UVREDE U ZVEZDAMA GRANDA! Žestoki okršaj Saše Popovića i Bosanca šokirao: Neka sam ja gumeni zec, ti si plastični matorac!

Sanela Hasić (25) iz Banovića uspjela je da u četvrtom krugu „Zvezda Granda“ podijeli mišljenja stručnog žirija i pokrene polemiku, što je na kraju rezultiralo svađom između Saše Popovića i Dragana Stojkovića Bosanca. Sanela se u duelu našla sa Sarom Milivojević (17) iz Brčkog, a krajnji rezultat išao je u korist mlade Hasićeve koja je dobila maksimalan broj glasova.

FOTO: PRINTSCREEN

Inače, Sanela se predstavila se pjesmama „Volele se oči crne i zelene“ i „Sreća mi je okrenula leđa“, dok je njena protivnica, miljenica Ane Bekute otpjevala bumere „Ej, Romale“ i „Nema ljepše cure od malene Đule“. Iako je djelovalo da je situacija veoma jasna i da Sanela ide u peti krug, pojedini članovi žirija je nisu štedjeli. Ana Bekuta nije bila zadovoljna glasanjem svojih kolega, smatrajući da je njena kandidatkinja oštećena, prva je dobila riječ Viki Miljković koja jedina nije glasala za Saru.

FOTO: PRINTSCREEN

– Nisam dala glas jer mi se nije dopalo. Prva pesma je pogrešan odabir za tebe, pitala sam se kako si do ovog kruga došla?! Mislila sam da će druga biti bolja, ali ne…Ne znam šta je žiriju danas. Ovde su dvostruki i trostruki aršini- objasnila je Viki i dodala da ima pravo da glasa kako smatra da treba.

Dragan Stojković Bosanac je otkrio da je na probi slušao obje takmičarke i da su bile odlične, što ne može da kaže za ono što su na sceni pokazale.

– Pusti probu – dobacio mu je Saša Popović, a Đorđe David se kroz osmijeh nadovezao:

– Čovek nikad nije bio na probi!

FOTO: PRINTSCREEN

Za Sanelu je rekao da je ovo njeno najgore izdanje i da vrlo dobro zna da odlično pjeva, ali da joj se večeras dogodio kiks. On je objasnio da su obe kandidatkinje griješile večeras, ali da su vizuelno odlično izgledale na sceni. Ipak, morao je nešto da dobaci svojim kolegama i ponovo zatražio riječ.

– Zamolio bih Popovića da ne skače kao gumeni zec. Ja ne glasam ne obraćajući na ishod glasanja mojim kandidatima. Ima dva ali vredna. Popoviću, brini se malo i oko mojih kandidata- istakao je Stojković, a Popovića je najviše zanimalo zašto je naružio Sanelu i još joj dao glas.

– Ona je moja i imam prava da je kritikujem – odgovorio je Boske, a Popović ljutito konstatovao:

FOTO: PRINTSCREEN

– Ako si ti normalan… Ja bih za Sanelu glasao i volim što je dobila šest glasova, a da daš glas, a da je ovako naružiš, ma daj!

Bosanca je to izbacilo iz takta, te je upitao Sanelu kako je ona doživjela njegovu kritiku, na šta je odgovorila da je razumjela da je samo pogrešan izbor pjesama u pitanju.

– Sad ću ti reći nešto. Možda sam ja gumeni zec, ali ti si jedan plastični matorac– odbrusio je Saša Bosancu.

– Ona je moja i imam prava da je kritikujem – odgovorio je Boske, a Popović ljutito konstatovao:

Marija Šerifović se delimično složila sa Bosančevim mišljenjem. Ona je opravdala svoj glas za Sanelu za koju tvrdi da je u prethodnim krugovima za nijansu bila bolja.

– Meni je ovo bilo ili za 5:5 ili za 6:6. Sanela je dobila moj glas samo zato što znam da postoji jedna Sanela koja odlično peva, ali je ovo večeras bilo odsutno. Ali kvalitet treba podržati – istakao je Aleksandar Milić Mili.

Za kraj, riječ su dobile mentorke koji su, uprkos kritikama, večeras bile ponosne na svoje kandidatkinje.

– Greškice se dešavaju, tu su da se ispravljaju. Hvala žiriju na podršci- rekla je Ceca, a Ana dodala:

– Meni je žao što jedan član žirija ne razume našu priču. Ja sam kriva što joj nisam odredila pravi tonalitet u drugoj pesmi. Sara je divan umetnik i sve pohvale za nju.